Aku sanggup bayar walau beribu pada siapa yang sanggup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

future

freshman
Joined
Oct 4, 2009
Messages
10
Points
0
Aku pun nak jadi macam mamat penang. Nak seriusj adi IM. Tapi ada ke yang nak amik aku jadi anak didiknya.....???? kalau ada call /sms aku0137776972 (raze)
 

feed4u5

freshman
Joined
Nov 13, 2009
Messages
39
Points
0
Yg xde experience dlm IM bleh try GDI dulu. Senang, semua dh tersedia. GDI dh start feymes dh kat m'sia skang.
 

spoket

freshman
Joined
May 25, 2007
Messages
253
Points
16
kena specific la dan step by step.. ko nak belajar apa tu cthnya belajar speed adense budget 2K, belajar CMS budget 2K lagi.. belajar affiliate marketing budget 1K.. dan sebagai nya utk dibayar kpd sape2 sifo yg boleh tunjuk ajar... kalo setakat cakap jer aku pon boleh cakap nah sape nak duit juta2 ajar aku buat blogspot.. hahaha
 

kakeru

Newbie
Joined
Apr 27, 2008
Messages
204
Points
16
kena specific la dan step by step.. ko nak belajar apa tu cthnya belajar speed adense budget 2K, belajar CMS budget 2K lagi.. belajar affiliate marketing budget 1K.. dan sebagai nya utk dibayar kpd sape2 sifo yg boleh tunjuk ajar... kalo setakat cakap jer aku pon boleh cakap nah sape nak duit juta2 ajar aku buat blogspot.. hahaha
Saya setuju cara camni, mamatpenang.
Detailkan satu2 apa yg anda nak belajar n brp byrn yg sanggup anda berikan kpd sesiapa yg tahu n bersedia utk mengajar.
Cth:
1. Belajar minisite ~ RM1000
2. Belajar adobe photoshop ~ RM2000
3. belajar itu ini...n so on
* Point lain: nyatakan peruntukkan masa (sebulan ke 2 bulan ke.. Belajar setiap hari ke..)

Kalau tak, sampai kesudahnya takder sapa yg nak mengajarnya.
Yang hanya ada, cuma tukang reply dan cuma akan memanjangkan thread ini sahaja.
Dan TT pula hanya akan terus mencari dan mencari org yg mahu mengajarnya...it'd never ends

Just my cents. TQ
 

man_kelang

freshman
Joined
Dec 13, 2008
Messages
250
Points
16
Waw 68000 tu...teruja nak belajar macamana
 

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
ye insyallah dalam masa terdekat saya akan listkan

semangat makin berkobar nak target 2010 RM500 000 dalam Bank
 

shafrizal87

freshman
Joined
Oct 13, 2009
Messages
179
Points
0
Okay Bro MamatPenang,

heheh, jom kita blajar sama-sama. Ada byk IM lain dalam GDI Ning Forum yang stylo-mylo pasal benda yg bro nak blajar tuh. Saya pun blajar dgn diorg gak. Nah, ni dia link forum tuh -

http://gdi-team.ning.com/

Sifu Zamri Nanyan pun slalu online kat situ gak, sbb forum tu khas untuk GDI Malaysia.

p/s - Saya belajar nak buat minisite, main photoshop dan macam-macam lagi sumer kat situ... diorg sumer friendly, heheh~
 

Dr. Peace

Newbie
Joined
Dec 17, 2009
Messages
1,752
Points
36
ada yg dah sampai 10k ke dlm gdi kat WC ni.. hihi..
 

shafrizal87

freshman
Joined
Oct 13, 2009
Messages
179
Points
0
Modal USD 10 sebulan untuk sewa tapak domain. Siap ada self hosting lagi tu. Nak kata 10K sebulan tu, Sifu Mazelan Abas je la yg pernah cecah 10K tu, dalam USD pulak tu. Sifu Zamri Nanyan pulak dgr kata on da way.

Hmm, alhamdulillah stakat ni saya pun dapat dlm 5 USD sebulan walaupun baru jer masuk baru nak dekat 2 bulan. Jadi la, sebab bisnes GDI ni untuk long term punya. Yang Sifu Mazelan Abas dgn Sifu Zamri Nanyan tu dah lama buat dah, tu yg power tahap gaban tu.
 

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
saya dah buat RM6000 dengan hypro insyaallah akan buat RM60 000 dengan gdi nantikan...........
 

shafrizal87

freshman
Joined
Oct 13, 2009
Messages
179
Points
0
Semangat berkobar-kobar tu! Bagus, bagus! Nanti boleh la saya tgk ada org boleh potong rekod sifu Mazelan Abas tu, heheh~ :D

Satu inspirasi baek punya untuk saya dan semua warga GDI kat WC nih. Caya la bro!
 

wanmuz

freshman
Joined
May 3, 2009
Messages
159
Points
16
Salam

Syukur dengan penerangan yang jelas tentang GDI.

Terima kasihlah sahabat-sahabat :)

wassalam...
 
Top