Aku sanggup bayar walau beribu pada siapa yang sanggup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kobot Dauni

freshman
Joined
Sep 14, 2009
Messages
214
Points
0
fuuuh..mantap, sanggup keluarkan beribu, tapi berbaloi juga kan..good luck mamatpenang.
 

gabot

freshman
Joined
May 19, 2006
Messages
1,176
Points
38
aku bantu tukang doa jerr aku satu haram tak tau ape...
 

moyus

freshman
Joined
Oct 11, 2009
Messages
65
Points
0
hanya nak bagi cadangan..
nak belajar affiliate , bli je produk affiliate then , guna kan support mereka sepenuhnya..
autoresponder pun same ...pasal photoshop tu, kat youtube pun leh blajo..hehe (saya pun blajo kat youtube je :))
 

Alem Salleh

Newbie
Joined
Jul 28, 2009
Messages
436
Points
16
Age
29
Kalau nak keluar bnyk duit tuk belajar semua...
Then kena cepat tangkap ilmu yang diajar...
Mcm saya dulu mula2 belajar code html guna
hp sabun je (2007 - 2008)... sebab time tu takde lappy lagi...
then guna hp main2 dengan WAPSITE... tahun lepas
bulan 8 baru ada lappy... start belajar WEBSITE... disebabkan
dah pernah godeh2 guna hp dan pernah main dgn WAPSITE
sikit2 so bila time nak belajar buat WEBSITE (html je) takde
masalah sgt... sekarang baru mula belajar dgn php pulak...
alhamdullilah lah ape yang saya belajar ada gunanya...
contoh... forum 1 hari siap dibangunkan - Forum
 

azran

Newbie
Joined
Jan 3, 2008
Messages
685
Points
16
mamatpenang...aku duduk dekat je dengan hang. hehe...offer aku berapa hang sanggup bayar untuk kepakaran aku di bawah:...;)

- photoshop
- dreamweaver
- buat simple sistem dengan php & mysql

ps: sila cek pm kalo nak tengok profile aku....
 
Top