Aku sanggup bayar walau beribu pada siapa yang sanggup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joined
Sep 14, 2009
Messages
212
Likes
1
Points
0
Offline
#21
fuuuh..mantap, sanggup keluarkan beribu, tapi berbaloi juga kan..good luck mamatpenang.
 
Joined
Apr 2, 2009
Messages
4,478
Likes
6
Points
38
Offline
#25
aku tak dapat nak bantu ttg minisite ngan autoresponder, :p

tapi leh kasi bantuan sokongan jer! hehehe

tapi kalo nak tanyer apa apa leh jer, kot kot aku tau ker haha
 
Joined
Nov 9, 2009
Messages
40
Likes
0
Points
6
Offline
#26
Bisnes apa ni bro..klu saya join ada harapan ka..saya orang baru disini..so harap ble la dapat ilmu dari korang yng otai2 dalam IM ni..
 

moyus

freshman
Joined
Oct 11, 2009
Messages
64
Likes
0
Points
0
Offline
#29
hanya nak bagi cadangan..
nak belajar affiliate , bli je produk affiliate then , guna kan support mereka sepenuhnya..
autoresponder pun same ...pasal photoshop tu, kat youtube pun leh blajo..hehe (saya pun blajo kat youtube je :))
 
Joined
Jul 17, 2009
Messages
1,342
Likes
2
Points
0
Offline
#30
fuyoo sanggup bayar beribu....banyak nyer duit. Kalau aku ade duit, aku pun sanggup... tapi income kena dapat beratus ribu la.....:)
 
Joined
Jul 28, 2009
Messages
432
Likes
0
Points
16
Age
29
Offline
#31
Kalau nak keluar bnyk duit tuk belajar semua...
Then kena cepat tangkap ilmu yang diajar...
Mcm saya dulu mula2 belajar code html guna
hp sabun je (2007 - 2008)... sebab time tu takde lappy lagi...
then guna hp main2 dengan WAPSITE... tahun lepas
bulan 8 baru ada lappy... start belajar WEBSITE... disebabkan
dah pernah godeh2 guna hp dan pernah main dgn WAPSITE
sikit2 so bila time nak belajar buat WEBSITE (html je) takde
masalah sgt... sekarang baru mula belajar dgn php pulak...
alhamdullilah lah ape yang saya belajar ada gunanya...
contoh... forum 1 hari siap dibangunkan - Forum
 

mdlut

freshman
Joined
Jun 17, 2008
Messages
31
Likes
0
Points
6
Offline
#32
bro..
saya dok penang ja..
nak belajaq takat photoshop buleh la...haha..
camtasia buleh sikit....
 

Tbone

freshman
Joined
Nov 12, 2009
Messages
5
Likes
0
Points
0
Offline
#33
Huhuhu.. tengok.. inilah semangat yang diperlukan untuk menjadi seorang yang berjaya :D sanggup berhabis apa saya demi ilmu.

caiyok !! Gambatte!
 
Joined
Jan 3, 2008
Messages
681
Likes
0
Points
16
Offline
#37
mamatpenang...aku duduk dekat je dengan hang. hehe...offer aku berapa hang sanggup bayar untuk kepakaran aku di bawah:...;)

- photoshop
- dreamweaver
- buat simple sistem dengan php & mysql

ps: sila cek pm kalo nak tengok profile aku....
 
Top