Aku sanggup bayar walau beribu pada siapa yang sanggup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
assalamualikum semua

setelah aku buat biz nie lama gak

aku sedia korban beribu pada sesiapa

leh ajar aku autoresponder bagi power buat ministe yang power pasang skrip affiliate yang memudahkan orang dan belajar photoshop lebih power termasuk apa saja software camstasia buat forum dan banyak lagi

aku nak tingkat kemahiran aku

soal bayaran beribu aku leh bayar asal tercapai apa aku nak

Buat pengetahuan korang
aku dah masuk swisscash RM30 000 duit aku sendiri

jadi aku sekarang nak ilmu power

Ilmu yang aku ada sekarang buat blog cantik tukar pi domain berbayar

( lega gak tak pakai dah blogspot aku pakai domain berbayar .com)

Ilmu promosi pun kira tahap aku power gak

sapa leh bantu aku kontek aku

pastikan yang nak bantu aku kalau nak kena ribu riban mesti power jangan bagi ja software tinggal aku k

ada sapa nak bantu

ajari aku tuk jadi pria terhebat.............................

Impian aku tahun depan nak jadi macam mazelan abbas bulan nie income dia RM100 000 dengan GDI

aku pun dok buat gdi gila gila

jadi kalau leh ajar aku aku betul betul nak serius buat IM nie

Pada sesiapa sudi call je 016-4650338 ym aku atau email je
 

Uduit

Newbie
Joined
Jun 27, 2009
Messages
534
Points
0
bro sihat bro?Takde lah gurau jer..sat nak tanya sesuatu,GDI tu apergh?
boleh makan ker?
 

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
nak tahu gdi klik banner bawah semua diterangkan A to Z

Bab sihat memang aku sakit sakit nak kaya nie sapa ada ubat bagi aku kaya duit banyak dialu alukan
 

wawwi.com

Senior
Joined
Jun 12, 2009
Messages
2,120
Points
38
assalamualikum semua

setelah aku buat biz nie lama gak

aku sedia korban beribu pada sesiapa

leh ajar aku autoresponder bagi power buat ministe yang power pasang skrip affiliate yang memudahkan orang dan belajar photoshop lebih power termasuk apa saja software camstasia buat forum dan banyak lagi

aku nak tingkat kemahiran aku

soal bayaran beribu aku leh bayar asal tercapai apa aku nak

Buat pengetahuan korang
aku dah masuk swisscash RM30 000 duit aku sendiri

jadi aku sekarang nak ilmu power

Ilmu yang aku ada sekarang buat blog cantik tukar pi domain berbayar

( lega gak tak pakai dah blogspot aku pakai domain berbayar .com)

Ilmu promosi pun kira tahap aku power gak

sapa leh bantu aku kontek aku

pastikan yang nak bantu aku kalau nak kena ribu riban mesti power jangan bagi ja software tinggal aku k

ada sapa nak bantu

ajari aku tuk jadi pria terhebat.............................

Impian aku tahun depan nak jadi macam mazelan abbas bulan nie income dia RM100 000 dengan GDI

aku pun dok buat gdi gila gila

jadi kalau leh ajar aku aku betul betul nak serius buat IM nie

Pada sesiapa sudi call je 016-4650338 ym aku atau email je
Sistem skrip minisite dilengkapi sistem affilite 1 tier dimana blog Wordpress akan follow theme/layout minisite, affiliate tracking & multi language* yang aku tengah bikin skunk ni maybe boleh buatkan customer pun teruja ngan produk/servis bro tawarkan.

Apa-apapun reviewlah dulu di http://wawwi.com & blog http://wawwi.com/blog


Sayangnya aku tak jual skrip ini. Langgan tahunan sahaja.


P/S: Fokus kepada marketing & promoting lebih baik dari Fokus kepada teknikal. Jimat masa berharga.


* Pakej Waww! Minisite yang aku tengah fikir berapa harga nak tawarkan.. :D
 

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
alhamdulilah nak buat blog power cantik nak promote ribu riban trafik ke blog aku mampu

malah blog aku 68 000 dah layari dan 63 000 adalah user malaysia

tapi aku nak belajar lagi minisite apa sahaja affiliate nak tambah ilmu aku tue aku nak sangat master buat forum nak bina nama besar
 

engshahrul

Senior
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,482
Points
38
betul2 semangat nih. Aku pun nk gak belajar teknik promosi gila2 sebelum jd gila.
 

rendezvously

Senior
Joined
Oct 27, 2008
Messages
528
Points
18
Utk GDI ni tak silap ang pa bulih join group bro Razif atau Zamri Nanyan..dua otai IM yang mmg mantap tu.

Depa bakal nk launch product related GDI. Tak silap mmg depa akan guide u all sume.
Sape yg mmg minat nk fokus Internet Network Marketing patut jgn lepaskan peluang ni.
Bro Zamri pun mmg otai model bisnes ni.

Mamatpenang, join la group depa.
 
Last edited:

rendezvously

Senior
Joined
Oct 27, 2008
Messages
528
Points
18
wah.. bagus la kalu macm tu.. mr. hazwan, bile nak join diorang??
uhu..owh maaf, buat masa ni mmg sy tak fokus model bisnes
tenet yg tu. Tp InsyaAllah masa depan mana tau ada rezeki, sbb mmg
ada potensi model bisnes cam tu sy tgk.

Sy fokus tang lain..huh..

Kira sy just tolong promote free je r ni, sbb ni sekadar mengikut pemerhatian saya. Sharing2 gitu ;)
 

engshahrul

Senior
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,482
Points
38
GDI.. saya tak berapa minat sebab kena cari downline..nak fokus pada produk digital aje dulu...
Bg sy, cari downline dgn cari customer sama saje. Dua2 kene marketing. Cuma bergantung pd cara org marketkan sesuatu produk je.
 

+kool+

freshman
Joined
Nov 12, 2008
Messages
1,366
Points
36
web cantik yg ko dh buat yg mana yek?.. dkt siggy 2 ke?.. kalo dkt siggy 2.. no offense bro.. tapi bagi ak tk cantik langsung.. berserabut ada la.. kalo ko nk blaja semua makan masa.. better cari web designer je buatkan kalo ko modal besar.. lagi jimat masa.. dalam pada 2 boleh blaja slow2..
 
Top