aku patut cuba atau jalankering je?

amezat

freshman
Joined
Aug 8, 2010
Messages
13
Points
0
salam,

dah lame dah jadi member wc ni cume x aktif je, so sekarang dah barunak mule biz online ni semula. dulu aku wat ebay tahun lepas hancur sume skali acebay aku sume kne suspend ( ni perkara besa dalam ebay ). semangat akummg dah down giler2 la. buat mase sekarang ni aku start semula bisnes online untuk local je la. kalau ikutkan aku dah plan bek2 dah nak buka kedai online, habis hancur sume. pe kata kawan2 wc kat sini.
 

abutalib

Senior
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,058
Points
0
Wassalam


Jangan mudah berputus asa TT...Cuba dan terus berjaya :)
 

Lamanutama

freshman
Joined
Dec 5, 2009
Messages
682
Points
16
bro, kalau nak kaya bukan senang bro.. kalau tak percaya.. try tanya otai-otai sini.. mungkin diorang pernah lagi terok dari bro.. dicaci, penat-penat buat ebook tapi takda sambutan.. tapi kadang-kadang kita tengok tak jadi buat then kita tak fikir balik kenapa tak jadi buat.. kenapa tak berjaya.. kenapa orang lain tak boleh berjaya.. boleh cuma perbaiki kesilapan lama kita itu jehh.. memang boleh.. saya percaya kat bro.. yang penting kalau tak boleh jalan sendiri mintak tolong dengan otai or tengok cara-cara otai bergerak macam mana.. macam mana semua.. boleh bro :)
 

amezat

freshman
Joined
Aug 8, 2010
Messages
13
Points
0
terima kasih geng,
sekarang ni aku buka balik ebook2 yang dah lame aku beli. kne bace balik ebook tu and start from zero....tapi dengan trick yang berbeza....insyallah korang doakan kejayaan aku.....
 

amezat

freshman
Joined
Aug 8, 2010
Messages
13
Points
0
hari ni aku g seminar e-keusahawanan, banyak jugak motivasi yang dorang bagi.....
perkara yang penting sekali adalah mulakan langkah pertama dengan berstrategi.....
 

Lamanutama

freshman
Joined
Dec 5, 2009
Messages
682
Points
16
hari ni aku g seminar e-keusahawanan, banyak jugak motivasi yang dorang bagi.....
perkara yang penting sekali adalah mulakan langkah pertama dengan berstrategi.....
betul tu bro.. perancangan mestilahh menarik dan tetarik barulahh da bommm! ^_^
 

amezat

freshman
Joined
Aug 8, 2010
Messages
13
Points
0
dalam diam aku bukan kuat semangat sangat....kalu dapat bisnes partner dapat gak nak gerak same2.....anyway mmg kne mula langkah pertama x kisah la nak jadi pe pon nnt....
 
Top