Aku nak bagi Upah RM30 ; Kerja sempoi je

Joined
Jun 8, 2008
Messages
833
Likes
0
Points
16
Offline
#1
Sape tau buat ni sila contact aku :

1) hide download link
2) secure file download.. setiap url bole download sekali sahaja.

PM or YM.
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#2
kalau hide n bagi password kat page download imabiz biase buat.. tapi kalau untuk download sekali jer.. belum pernah jumper script tue lagi.. sape yang tau.. leh share tak.. benda baru mau blaja nie...
 
Joined
Jun 8, 2008
Messages
833
Likes
0
Points
16
Offline
#3
kalau hide n bagi password kat page download imabiz biase buat.. tapi kalau untuk download sekali jer.. belum pernah jumper script tue lagi.. sape yang tau.. leh share tak.. benda baru mau blaja nie...
ada contoh? PM best price..
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#4
contoh link download pakej imabiz la... nanti imabiz pm.. harge seperti yang ditawarkan lah kalau berminat..
 
Joined
Jun 8, 2008
Messages
833
Likes
0
Points
16
Offline
#5
contoh link download pakej imabiz la... nanti imabiz pm.. harge seperti yang ditawarkan lah kalau berminat..
ok dpt.. harga yg ditawarkan tu termasuk download sekali setiap link.

Kalau xde org offer sy contact imabiz.. Thks.
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#6
ok dpt.. harga yg ditawarkan tu termasuk download sekali setiap link.

Kalau xde org offer sy contact imabiz.. Thks.
orait... imabiz ade pm cara2 lain yang boleh protect fail download anda.. sekadar yang termampu imabiz tolong..
 
Joined
Mar 25, 2006
Messages
138
Likes
1
Points
18
Age
31
Offline
#7
Sape tau buat ni sila contact aku :

1) hide download link
2) secure file download.. setiap url bole download sekali sahaja.

PM or YM.
klo nak kasi download dia ada had sistem niagaKit ada funtion ni... huhuhu... tapi sistem lain pon ada kot... :cool:
 
Joined
Jul 17, 2009
Messages
1,342
Likes
2
Points
0
Offline
#8
Sape tau buat ni sila contact aku :

1) hide download link
2) secure file download.. setiap url bole download sekali sahaja.

PM or YM.
1)hide download link...guna tracker ataupun buat iframe....kalau nak bubuh password buat kat cpanel

2)yg kedua tak tahu la pula...
 
Top