Aku Bukan SuperAyah

Joined
Apr 11, 2011
Messages
20
Likes
0
Points
1
Offline
#23
Joined
Oct 27, 2017
Messages
13
Likes
1
Points
3
Age
29
Offline
#25
Ni la kot... yang kawan saya guna.. tgk website macam byk je service dia... yang pasal care companion untuk orang tua tu menarik.. boleh contact mereka masa maka ayah perlukan pertolongan
Oh ye ke. Yang i tau ada offer babysitter sambilan dari website caregiverasia ni je lah. Website lain taktau..
 
Joined
Feb 14, 2019
Messages
4
Likes
0
Points
1
Offline
#27
baru taw ader jugak service yang macam ni yer kat internet.. memang convenient la citer die.. byk pulak tu service
tu lah.. aku suka sebab dorang dah tulis harga dan background orang tu sikit.. takde lah byk cerita nanti masa nak hire..
 
Joined
Apr 11, 2011
Messages
20
Likes
0
Points
1
Offline
#28
baru taw ader jugak service yang macam ni yer kat internet.. memang convenient la citer die.. byk pulak tu service
Convenient betul.. saya ada recommend ni kat kawan jugak... tapi masa tu dia tgh cari orang nak teman kan mak dia ke klinik.... dia cakap pon bagus, servis dorang dari mula sampai habis sesi very professional.
 
Joined
Oct 7, 2011
Messages
31
Likes
2
Points
8
Offline
#30
tu lah.. aku suka sebab dorang dah tulis harga dan background orang tu sikit.. takde lah byk cerita nanti masa nak hire..
also tulis hrga ea, alright! aku da jmpe jln penyelesaian.... terimakasih gaisss.. jasammu kukenang ..+Malu2+
 
Joined
Oct 7, 2011
Messages
31
Likes
2
Points
8
Offline
#31
Convenient betul.. saya ada recommend ni kat kawan jugak... tapi masa tu dia tgh cari orang nak teman kan mak dia ke klinik.... dia cakap pon bagus, servis dorang dari mula sampai habis sesi very professional.
sangat convenient! aku da usya da website Caregiver Asia ni. THANKS :D
 
Top