Aku Bukan SuperAyah

ronlim1990

freshman
Joined
Oct 7, 2011
Messages
34
Points
8
ada.. macam pengasuh sambilan la.. yang saya tahu dia book pengasuh tu atas satu website. dorang meet up dulu, ala-ala interview casual, sebelum kawan saya setuju dgn pengasuh tu..

apa dia tu? share la sikit kt aku+Pesanan+
 

RomieTan007

freshman
Joined
Apr 11, 2011
Messages
23
Points
1

Zalikha

freshman
Joined
Oct 27, 2017
Messages
15
Points
3
Age
30
Ni la kot... yang kawan saya guna.. tgk website macam byk je service dia... yang pasal care companion untuk orang tua tu menarik.. boleh contact mereka masa maka ayah perlukan pertolongan
Oh ye ke. Yang i tau ada offer babysitter sambilan dari website caregiverasia ni je lah. Website lain taktau..
 

falirk85

freshman
Joined
Feb 14, 2019
Messages
11
Points
1
baru taw ader jugak service yang macam ni yer kat internet.. memang convenient la citer die.. byk pulak tu service
tu lah.. aku suka sebab dorang dah tulis harga dan background orang tu sikit.. takde lah byk cerita nanti masa nak hire..
 

RomieTan007

freshman
Joined
Apr 11, 2011
Messages
23
Points
1
baru taw ader jugak service yang macam ni yer kat internet.. memang convenient la citer die.. byk pulak tu service
Convenient betul.. saya ada recommend ni kat kawan jugak... tapi masa tu dia tgh cari orang nak teman kan mak dia ke klinik.... dia cakap pon bagus, servis dorang dari mula sampai habis sesi very professional.
 

ronlim1990

freshman
Joined
Oct 7, 2011
Messages
34
Points
8
tu lah.. aku suka sebab dorang dah tulis harga dan background orang tu sikit.. takde lah byk cerita nanti masa nak hire..
also tulis hrga ea, alright! aku da jmpe jln penyelesaian.... terimakasih gaisss.. jasammu kukenang ..+Malu2+
 

ronlim1990

freshman
Joined
Oct 7, 2011
Messages
34
Points
8
Convenient betul.. saya ada recommend ni kat kawan jugak... tapi masa tu dia tgh cari orang nak teman kan mak dia ke klinik.... dia cakap pon bagus, servis dorang dari mula sampai habis sesi very professional.
sangat convenient! aku da usya da website Caregiver Asia ni. THANKS :D
 
Top