Aku Bukan SuperAyah

Joined
Oct 7, 2011
Messages
31
Likes
2
Points
8
Offline
#1
Hi !! Aku ni bapa tunggal & aku ade 3 org anak lelaki... Ex Wife aku tinggalkan aku dengan anak2 sebab dia lari ikut jantan lain masa aku keluar gi kerja. +Menyumpah2+
soo for now anak2 aku sangat tidak terurus...... +SampaiHati+ siapa boleh bantu aku? ASAP
 
Last edited:
Joined
Sep 11, 2013
Messages
40
Likes
1
Points
8
Offline
#4
Berapa umur anak-anak TT? Zaman sekarang biasanya hantar kat taska je.. Tapi saya dgr byk pulak cerita yang tak best hantar sana. Entah lah
 
Joined
Jan 11, 2018
Messages
37
Likes
0
Points
6
Age
34
Offline
#5
Berapa umur anak-anak TT? Zaman sekarang biasanya hantar kat taska je.. Tapi saya dgr byk pulak cerita yang tak best hantar sana. Entah lah
Taska pun bukan sepanjang hari bro. Pagi je.. Melainkan cari orang gaji la kot.
 
Joined
Feb 14, 2019
Messages
11
Likes
0
Points
1
Offline
#7
Tapi siang ke petang ke malam ke... yang penting orang yang jaga tu ada la sikap tanggungjawab. Sebab bukan takat nak tgk je... nak kena asuh juga
 
Joined
Oct 7, 2011
Messages
31
Likes
2
Points
8
Offline
#11
yang
Taska pun bukan sepanjang hari bro. Pagi je.. Melainkan cari orang gaji la kot.

ni aku setuju... ''taska bukan sepanjang hari''... sebab aku ni keje under TNB, faham2 laa selalu kene standby...takira pagi petang siang malam.. sebabtu ank2 aku tak terurus buat mse skrg +Berpeluh+
 
Joined
Sep 11, 2013
Messages
40
Likes
1
Points
8
Offline
#13
saya ada dgr kawan saya amik pengasuh tapi bukan jenis stay dgn kita... dia jaga ikut jam kita amik.. nanti saya tnya mana dia cari.
 

anjaya

freshman
Joined
Jan 11, 2018
Messages
24
Likes
0
Points
1
Age
38
Offline
#14
Tapi siang ke petang ke malam ke... yang penting orang yang jaga tu ada la sikap tanggungjawab. Sebab bukan takat nak tgk je... nak kena asuh juga
Mmg la. Tp klau petang malam ko boleh jaga anak tak bazir ke bayar org gaji fullday?
 
Joined
Sep 11, 2013
Messages
40
Likes
1
Points
8
Offline
#18
ade ker yg camtu? maksud nya pengasuh sambilan ke? ataupun contract?
ada.. macam pengasuh sambilan la.. yang saya tahu dia book pengasuh tu atas satu website. dorang meet up dulu, ala-ala interview casual, sebelum kawan saya setuju dgn pengasuh tu..
 
Joined
Mar 27, 2019
Messages
8
Likes
5
Points
3
Offline
#19
Hi !! Aku ni bapa tunggal & aku ade 3 org anak lelaki... Ex Wife aku tinggalkan aku dengan anak2 sebab dia lari ikut jantan lain masa aku keluar gi kerja. +Menyumpah2+
soo for now anak2 aku sangat tidak terurus...... +SampaiHati+ siapa boleh bantu aku? ASAP

Serius ka ni kawan? kalau betul aku betui2 simpani dan harap hang dapat atasi masalah ni secepat boleh. Macam mana dengan keluarga terdekat hang? hang ni di area mana ronlim?
 
Joined
Nov 24, 2017
Messages
29
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#20
ada.. macam pengasuh sambilan la.. yang saya tahu dia book pengasuh tu atas satu website. dorang meet up dulu, ala-ala interview casual, sebelum kawan saya setuju dgn pengasuh tu..
oh yer?? jadi bayar pun ikut jam ker? website ape tu? semua pakai online jer eh?
 
Top