Aku Bukan SuperAyah

ronlim1990

freshman
Joined
Oct 7, 2011
Messages
34
Points
8
Hi !! Aku ni bapa tunggal & aku ade 3 org anak lelaki... Ex Wife aku tinggalkan aku dengan anak2 sebab dia lari ikut jantan lain masa aku keluar gi kerja. +Menyumpah2+
soo for now anak2 aku sangat tidak terurus...... +SampaiHati+ siapa boleh bantu aku? ASAP
 
Last edited:

NameTag

freshman
Joined
Apr 26, 2018
Messages
28
Points
1
Age
29
huish sinetron ni kes tt ni. umur anak2 brp? kene belajar adapt la..
 

kamil84

freshman
Joined
Jan 11, 2018
Messages
37
Points
6
Age
35
huish sinetron ni kes tt ni. umur anak2 brp? kene belajar adapt la..
Hahaha.. Ada ke cakap camtu. Sian la kat tt. Tapi betul gak la kena adapt slow2.. Takkan nak biarkan je anak2 tu kann..
 

nirachan

freshman
Joined
Sep 11, 2013
Messages
70
Points
8
Berapa umur anak-anak TT? Zaman sekarang biasanya hantar kat taska je.. Tapi saya dgr byk pulak cerita yang tak best hantar sana. Entah lah
 

kamil84

freshman
Joined
Jan 11, 2018
Messages
37
Points
6
Age
35
Berapa umur anak-anak TT? Zaman sekarang biasanya hantar kat taska je.. Tapi saya dgr byk pulak cerita yang tak best hantar sana. Entah lah
Taska pun bukan sepanjang hari bro. Pagi je.. Melainkan cari orang gaji la kot.
 

falirk85

freshman
Joined
Feb 14, 2019
Messages
11
Points
1
Tapi siang ke petang ke malam ke... yang penting orang yang jaga tu ada la sikap tanggungjawab. Sebab bukan takat nak tgk je... nak kena asuh juga
 

scudmissile

Staff member
mod
Joined
Feb 18, 2010
Messages
432
Points
28
Hi !! Aku ni bapa tunggal & aku ade 3 org anak lelaki... Ex Wife aku tinggalkan aku dengan anak2 sebab dia lari ikut jantan lain masa aku keluar gi kerja. +Menyumpah2+
soo for now anak2 aku sangat tidak terurus...... +SampaiHati+ siapa boleh bantu aku? ASAP
sangat simpati kes tn ronlim1990 ronlim1990 +MasalahBesar+
 

ronlim1990

freshman
Joined
Oct 7, 2011
Messages
34
Points
8
huish sinetron ni kes tt ni. umur anak2 brp? kene belajar adapt la..
sinetron pukul 2 ptg kt tv3 tu ke? halahaii pun boleh la.. tapi slow2 adapt pun sy susah nak bahagi masa. kdg2 smpai takckup tdo+Tunduk+
 

ronlim1990

freshman
Joined
Oct 7, 2011
Messages
34
Points
8
yang
Taska pun bukan sepanjang hari bro. Pagi je.. Melainkan cari orang gaji la kot.

ni aku setuju... ''taska bukan sepanjang hari''... sebab aku ni keje under TNB, faham2 laa selalu kene standby...takira pagi petang siang malam.. sebabtu ank2 aku tak terurus buat mse skrg +Berpeluh+
 

nirachan

freshman
Joined
Sep 11, 2013
Messages
70
Points
8
saya ada dgr kawan saya amik pengasuh tapi bukan jenis stay dgn kita... dia jaga ikut jam kita amik.. nanti saya tnya mana dia cari.
 

anjaya

freshman
Joined
Jan 11, 2018
Messages
24
Points
1
Age
38
Tapi siang ke petang ke malam ke... yang penting orang yang jaga tu ada la sikap tanggungjawab. Sebab bukan takat nak tgk je... nak kena asuh juga
Mmg la. Tp klau petang malam ko boleh jaga anak tak bazir ke bayar org gaji fullday?
 

Ayutingting

freshman
Joined
Nov 24, 2017
Messages
30
Points
6
Age
30
saya ada dgr kawan saya amik pengasuh tapi bukan jenis stay dgn kita... dia jaga ikut jam kita amik.. nanti saya tnya mana dia cari.
ade ker yg camtu? maksud nya pengasuh sambilan ke? ataupun contract?
 

nirachan

freshman
Joined
Sep 11, 2013
Messages
70
Points
8
ade ker yg camtu? maksud nya pengasuh sambilan ke? ataupun contract?
ada.. macam pengasuh sambilan la.. yang saya tahu dia book pengasuh tu atas satu website. dorang meet up dulu, ala-ala interview casual, sebelum kawan saya setuju dgn pengasuh tu..
 

radzee_ar

freshman
Joined
Mar 27, 2019
Messages
8
Points
3
Hi !! Aku ni bapa tunggal & aku ade 3 org anak lelaki... Ex Wife aku tinggalkan aku dengan anak2 sebab dia lari ikut jantan lain masa aku keluar gi kerja. +Menyumpah2+
soo for now anak2 aku sangat tidak terurus...... +SampaiHati+ siapa boleh bantu aku? ASAP

Serius ka ni kawan? kalau betul aku betui2 simpani dan harap hang dapat atasi masalah ni secepat boleh. Macam mana dengan keluarga terdekat hang? hang ni di area mana ronlim?
 

Ayutingting

freshman
Joined
Nov 24, 2017
Messages
30
Points
6
Age
30
ada.. macam pengasuh sambilan la.. yang saya tahu dia book pengasuh tu atas satu website. dorang meet up dulu, ala-ala interview casual, sebelum kawan saya setuju dgn pengasuh tu..
oh yer?? jadi bayar pun ikut jam ker? website ape tu? semua pakai online jer eh?
 
Top