Aksi budak sekolah Terlampau

Joined
Apr 6, 2011
Messages
56
Likes
0
Points
6
Offline
#1
Nie dah terlampau! http://www.youtube.com/watch?v=8ahLI7cy4rU
Seram dan marah aku tgk video nie.... bdk2 yg tak leh harap dah.

Tapi yg heran tu , mana diorang dpt wang nk beli rokok2 tu ha ?
Wang saku dah lebih sgt ke part time kt luar?

Harap2 tindakan akan diambil bagi minimalisikan isu isu sebegini berlaku lagi.
 
Joined
Feb 14, 2012
Messages
40
Likes
0
Points
6
Offline
#2
Kalo camtu, dah repot pihak berkenaan ke tak ? Jgn tunggu lg, ada maklumat naper tak direpotnye.
Bak baik untuk masyarakat kiter skarang,baik lg untuk generasi seterusnya. Bayangkan ank muda terpengaruh ngn rokok2 seludup nie. Takut repot sekarang,sesal kemudian.
Ngeri ke tak, bayangkan operasi rokok seludup diawasi oleh kumpulan konsi gelap! http://says.com/my/news/rokok-tak-sah-john-diseludup-dan-bukan-hasil-malaysia . Ade bukti nie. Dh ternyata rokok2 ni semua bukan buatan Msia. Tak cam maner pun, repot je kt pihak berkenaan .I mmg nekad nak hentikan semua nie.
 
Joined
May 23, 2013
Messages
37
Likes
1
Points
8
Offline
#3
tak payah nk heboh sgt lah… aku student gak…korg xpenah buat mcm nie ke? merokok nie kira salah satu pengalaman hidup gak kannnnn….yg penting aku tak mencuri atau bahayakan masyarakat pun.. lagipun bukan mahal sgt pun rokok luftman atau rokok canyon ni rm4 je pun….
tapi buat video mmg xcantek lahhh hahahah
 
Joined
Oct 4, 2011
Messages
65
Likes
2
Points
8
Offline
#4
aku ada benda nk cerita...mcm video ni gak lahhhhh
Dulu aku dpt tahu anak aku hisap rokok…agaknya mcm budak2 dalam video nil ah kot!... pastu aku fikir!…byk pulak duit dia beli rokok…!!!!

rupanya..mcm rokok john ni semua mmg murah…3-4 ringgit je sebungkus… sbb tu dorg mampu beli….tapi knapa rokok tu murah sgt ehh???? Kita sebagai ibubapa…kena tengok duit belanja yg kita bagi kat budak2 tu dorang beli apa….

tapi tak snagka pulak ada rokok yg murah mcm ni… ni contoh yg kurang baik utk keluarga…
 
Joined
Sep 8, 2013
Messages
27
Likes
1
Points
3
Offline
#5
nak tanya..............mana nk dpt rokok murah mcm ni?
Aku ada gak dengar sblom ni… Mcm luftman …john… goal.... kan????

beli rokok ni 3 sama mcm dunhill sekotak… hahaha saveeeeee skit. rasa sama je kannnnnn.....

murah sbb buatan Malaysia kan?.....terbaikkkkkkkkkkkkkkkkk
 
Joined
Apr 6, 2011
Messages
56
Likes
0
Points
6
Offline
#7
dah yg ak garu kepala nie camner bdk2 nie dpt beli rokok ha?
Kedai maner plak yg dh bubarkan undang2 Msia jual rokok kasi bdk??

aih.... wahai remaja2.. baik buang tabiat buruk tu... stop je ah..
 
Joined
Aug 21, 2011
Messages
36
Likes
0
Points
6
Offline
#8
nahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

http://www.mysumber.com/informasi/awas-bahaya-rokok-seludup-atau-haram-terhadap-kesihatan
aku harap….dia dpt benti beli rokok tu… benti terus merokok lagi bagus… sbb rokok ni sgt bahaya..

ada lahhhhhhhhhhhhh kwn aku sorg tuuuuuuuuuuuuuuuuu

Aku suspek kawan aku isap rokok seludup lah…sbb murah sgt…rokok john brand dia…

sbb aku Tanya dia..dia kata rokok tu murah… heyyy..rokok2 murah mcm tu boleh membahayakan kesihatan tau…
Lagipun xtau mcm mana dorg proses rokok tu
 
Joined
Oct 24, 2013
Messages
208
Likes
0
Points
0
Offline
#11
saye tak merokok, ingat nak nasihat member, tapi member2 yg merokok pulak cakap kat kita jangan start merokok sebab dieorg dah menyesal merokok tapi tak boleh berhenti. kesiaannn... T.T
 
Top