akaun paypal n ebay

senorita

freshman
Joined
Sep 1, 2012
Messages
15
Points
0
salam..
ok..
aku ada soalan mengenai paypal ...harap2 ada la otai2 sedia membantu..

aku ada akaun paypal..dlm tu ada duit ...x byk pun..

1. boleh ke withdraw ke debit card ?ada apa2 charge tambahan x?yg aku baca..kurang RM400 kena RM4 charge..

2. aku x isi lagi makluman bank aku . bila aku nak isi..aku tgk surname tu nama aku (x bleh berubah)..yg boleh ubah,nama abah aku..so bile aku isi maklumat bank . boleh ke aku withdraw ke bank terus ?sbb nama jdik terbalik pulak.

3. adakah aku salah isi nama kat paypal? konpius sekejap...sbb dier tulis welcome : nama abah aku dulu..

bgi aku..mcm betul..sbb kat us, nama surname yg first ,nama kita kemudian..

tp bile nak isi kat mklumat bank..mcm ada mslh jer..

ohoho..ada sapa2 boleh tlg bgi pencerahan...

thx warga WC..
 

farizupm

freshman
Joined
Jan 29, 2010
Messages
17
Points
0
salam..
ok..
aku ada soalan mengenai paypal ...harap2 ada la otai2 sedia membantu..

aku ada akaun paypal..dlm tu ada duit ...x byk pun..

1. boleh ke withdraw ke debit card ?ada apa2 charge tambahan x?yg aku baca..kurang RM400 kena RM4 charge..

2. aku x isi lagi makluman bank aku . bila aku nak isi..aku tgk surname tu nama aku (x bleh berubah)..yg boleh ubah,nama abah aku..so bile aku isi maklumat bank . boleh ke aku withdraw ke bank terus ?sbb nama jdik terbalik pulak.

3. adakah aku salah isi nama kat paypal? konpius sekejap...sbb dier tulis welcome : nama abah aku dulu..

bgi aku..mcm betul..sbb kat us, nama surname yg first ,nama kita kemudian..

tp bile nak isi kat mklumat bank..mcm ada mslh jer..

ohoho..ada sapa2 boleh tlg bgi pencerahan...

thx warga WC..


Salam..

Pengalaman aku.. register je bank akaun nama x betul xpe.. yg penting no akaun n bank kene betul.. InsyaAllah duit masuk.. yg chargers tu utk withdraw ke akaun bank la tuh..
 
Top