Jual Akaun Grammarly Premium Percuma. Hanya Servis Cas itupun SEIKHLAS HATI

IsmailPadil

Senior
Joined
Nov 27, 2010
Messages
271
Points
18
Assalamualaikum Warga Wangcyber,

Pertamanya ni thread pertama aku di WC untuk jualan rasanya.
Dan pertama kali jugak lah aku offer servis di sini.

Ok,pernah dengar Grammarly?


Grammarly-Check.png


Grammarly ni adalah cloud application yang boleh check grammar pada penulisan english korang.

Ni web rasminya ---> Grammarly.com

Dia akan adjust ikot setting yang korang boleh tetapkan samaada nak ikot grammar English US or English UK.

Jangan tanya aku awat tak ada bahasa Arab?

Kalau ada memang aku pun nak jgak..:D

Ok balik pada grammarly ni tadi,dengan kelebihan ni,korang boleh menghasilkan artikel english yang baik. Tak ler mat saleh

pun heran apa korang tulis.

Lebih-lebih lagi kalau korang ni blogger adsense. Artikel yang berkualiti tu penting.

Bagi yang kerja pejabat plak,kalau rasa english korang masih perlu di perbaiki,aku amat suggest korang guna aplikasi ni.

Even student U pun boleh pakai aplikasi ni. Nak buat assignment in english? buat jer..kemudian dah siap taip pa semua,upload kan untuk 'guru english' ni check betul tak apa yang korang taip.

Untuk yang ada anak-anak di sekolah rendah dan menengah pun boleh.
Praktis anak-anak korang menulis english sendiri. Kemudian check kan di aplikasi ni..tapi make sure setting tu letak English

UK lah yer sebab kalau english US,memang berbeza ejaan nya.

Untuk tau lebih lanjut pasa grammarly ni,korang boleh rujuk sini:

Grammarly Review: Is This Grammar Checker Worth It?

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)


Ok jadi di sini aku nak maklumkan,servis aku adalah buatkan Akaun Grammarly Premium untuk korang.

Akaun premium ni kalau korang beli sendiri di website Grammarly
harganya RM560 untuk langganan setahun.

Mulanya aku ingat nak jual jer akaun-akaun grammarly premium ni.
Tapi bila fikir balik,kupon aku dapat ni bukannya banyak sangat pun.

Aku pun tak sure kupon ni boleh muat untuk berapa jer lagi.
Jadi aku buatkan percuma jer lah yer.

Kira rezeki lah sapa yang jumpa post aku ni.

Cuma aku nak bagitahu,aku ambik cas buatkan akaun jer.
Berapa casnya?

Ok,kalau korang beli sendiri,korang kena bayar dekat grammarly lbh kurang RM560 untuk setahun.
Terlintas jugak aku nak cas ikut rate harga semasa, aku pernah jumpa dalam RM100.

Nak ker RM100? Memang tak lah aku tergamak nak letak harga tu.

Tak pa,aku dah tekad dah,special untuk korang yang jumpa post aku ni.
Bila korang angkat servis aku ni,korang cuma perlu bank-in kat aku seperti di bawah:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
SEIKHLAS HATI KORANG.

Aku pun tak tahu nak cas berapa ringgit.

Serius,aku tak tipu ni.

Aku ulang balik,aku cas servis ni dengan seikhlas hati korang berapa korang nak bagi.

Siapa yang berminat,boleh PM aku email korang untuk aku buatkan.

Nanti aku bagi detail Maybank2u atau Paypal,ikot mana korang selesa.

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
 

polis_cyber

Staff member
mod
Joined
Sep 10, 2013
Messages
40
Points
8
seikhlas hati?..maknanyer bro IsmailPadil IsmailPadil ada banyak kupon grammarly..aku tak pernah guna servis grammarly nih..tapi kalau bagus, memang berbaloi sangat dengan harga 'seikhlas hati' ni...
 

IsmailPadil

Senior
Joined
Nov 27, 2010
Messages
271
Points
18
seikhlas hati?..maknanyer bro IsmailPadil IsmailPadil ada banyak kupon grammarly..aku tak pernah guna servis grammarly nih..tapi kalau bagus, memang berbaloi sangat dengan harga 'seikhlas hati' ni...

o..d wangcyber sekarang dpt tag username rupanya..advance ni..he3.
Nak kata banyak tu tak lah jgak bro..tp ada lah..sementara stok ni masih ada,,saya buatkan jer lah...klu guna kan kupon ni,nanti2 orang lain guna,habis jgak..hu3.

berminat? meh pm emel...saya buatkan :)
 
Top