Akaun Getrespons Lama untuk dijual list ada 8ribu lebih billing cuma 17.95 10K Subscr

Joined
Jul 25, 2007
Messages
644
Likes
0
Points
16
Offline
#1
Assalamualaikum.

sy nak jual akaun getrespons sbb dah lama tak fokus buat duit internet,
akaun ni sy jaga dah lama hampir 4 tahun lebih.. boleh lihat screenshort
billing sy di bawah



List IM ada lebih kurang seribu lebih.
List kesihatan panduan bina badan ada 7ribu lebih



nak kumpul list bukan senang, lebih2 lagi sekarang ni harga pakej akaun getrespons mahal..
harga sekarang untuk list 10ribu sebulan ialah 65usd, boleh lihat disini https://secure.getresponse.com/pricing/en/

akaun sy ni pakej lama, sebab masa mula2 langgan, getrespons masih baru lg, so memang murah, sekarang dah popular memang
mahal lah kan :)

siapa cepat dia dapat :)

harga mengikut bidaan..

BIN RM2k

sy bukan jual list.. tp nak dapat modal balik sikit sebab jaga akaun ni hampir 4tahun lebih. bayar tiap2 bulan. dari tahun 2009 sampai sekarang.

harap ada yg berminat, dan InsyaAllah mungkin ia bermanfaat bagi anda :)

terima kasih :)
 

Attachments

Top