Akaun Ebay Suspens

Jennifer571

freshman
Joined
Feb 28, 2013
Messages
15
Points
0
tadi ptg masa aku nk revise listing guna acc baru, tetiba ebay minta confirm identity. ada 2 options: phone atau email.
 
Last edited:

senorita

freshman
Joined
Sep 1, 2012
Messages
15
Points
0
owh..ada ea guna email..ok la tu..sng..
kalo guna phone...da kena pinjam no sapa2..
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
dah ikut peraturan pun masih kene banned gak...sakit hati, bila tanya nape kene banned...katanya tu privacy ebay...sakit sungguh hati...
Nak buat camne bro...kita ni pengguna..takde hak nak ckp byk..diaorg market no 1 kat usa tu..hehehehe
 

dkitos

freshman
Joined
Dec 4, 2007
Messages
653
Points
16
Age
33
Nak buat camne bro...kita ni pengguna..takde hak nak ckp byk..diaorg market no 1 kat usa tu..hehehehe
tu la bro..nak wat mcm mane kan..dah buat akaun batu pun masih kene banned...
ebay bg email minta urgent information seminggu lepas...
dah reply email tu dan dah tanya customer sevis, katanya tggu 72 jam...
nie dah lebih 72 jam, masih xde jawapan lg...huhu
mcm mane nak niaga nie
 

HaniY

freshman
Joined
Mar 25, 2013
Messages
10
Points
0
tu la bro..nak wat mcm mane kan..dah buat akaun batu pun masih kene banned...
ebay bg email minta urgent information seminggu lepas...
dah reply email tu dan dah tanya customer sevis, katanya tggu 72 jam...
nie dah lebih 72 jam, masih xde jawapan lg...huhu
mcm mane nak niaga nie
Saya pon kne suspen gak , xtahu ar nape , tetbe kne banned ,
 
Top