Akaun Ebay Suspens

aloque

freshman
Joined
Apr 19, 2011
Messages
36
Likes
0
Points
0
Offline
Cuba try contact ebay balik apa masalah dia.. kot2 nak mintak pengesahan identity ke.. biasanya limited access ni sebab acc baru
dah call ebay US : "sorry we dunno why your acc being restricted and we cannot reinstate ti abck from here"

chat with ebay :

"Inayat K. : After reviewing your account ,I see that your restricted for indefinite period for selling on eBay.
aku : which means? i cannot sell on ebay again after this?
Inayat K. :Yes.
Inayat K. :Thats right.
aku :may i know why?
... Inayat K. : Sorry due to eBay privacy policy we cannot disclose the issue to any one.
Inayat K.: We dont have rights to do so."

senang betul ebay bagi jawapan.. argh X( X( X(
 

aloque

freshman
Joined
Apr 19, 2011
Messages
36
Likes
0
Points
0
Offline
ph fyi, acc ebay yg kena tu adalah since 2006. cuma sblom ni active membeli je. jarang menjual.. bila jual , baru nak axtive sket dah kena macam ni.. arh
 
Joined
Mar 9, 2012
Messages
8
Likes
0
Points
0
Offline
ebay sy da kene ban dr thn lalu ag =(( xley nak revive da. uuurghh
da nak meletop je kene camni. sumber wang da kurang :(
 
Joined
Dec 19, 2011
Messages
76
Likes
0
Points
0
Offline
salam..sy newbie ebay..tp lau nk wat multiple account, kna ad 5 bnda ni..

1) akaun ebay
2) akaun paypal
3) no hp
4) kad debit/kredit
5) personal information

Smua 5 bnda ni jgn cmpur2 dgn akaun yg lain..lagi elok buat user baru kat lap or pc anda..1 user utk 1 akaun..elok guna broadband sbb ip address akn ubah2 lau kte disconnect broadband. slamat mencuba.. :)


bro ada tips nak buat akaun ebay byk2?:D
 

dkitos

freshman
Joined
Dec 4, 2007
Messages
634
Likes
0
Points
16
Age
32
Offline
salam..sy newbie ebay..tp lau nk wat multiple account, kna ad 5 bnda ni..

1) akaun ebay
2) akaun paypal
3) no hp
4) kad debit/kredit
5) personal information

Smua 5 bnda ni jgn cmpur2 dgn akaun yg lain..lagi elok buat user baru kat lap or pc anda..1 user utk 1 akaun..elok guna broadband sbb ip address akn ubah2 lau kte disconnect broadband. slamat mencuba.. :)
thanks bro...maklumat yg bgs...
 
Joined
May 1, 2012
Messages
20
Likes
0
Points
0
Offline
nk tanya, kalau software yg aku install macam mana ?? enbay detect ke ??? Kalau simpan gambar, video ke macam mana plak!! sory byk tanya
 
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,765
Likes
1
Points
38
Offline
nk tanya, kalau software yg aku install macam mana ?? enbay detect ke ??? Kalau simpan gambar, video ke macam mana plak!! sory byk tanya
software x detect kecuali turbo lister. gambar n video pulak setiap kali nak guna kat akaun yg berlainan sila rename. elakkan simpan gambar kat dalam storage website mcm photobucket dan guna berkali2 dengan akaun lain. kalau suka dengan jawapan ini klik butang thanks yer... :D
 
Joined
Oct 11, 2009
Messages
460
Likes
0
Points
0
Offline
dahsyat tuan masta sifu successor nih. semua maklumat di hujung jari jek. sila beri tunjuk ajar pada niubai boleh?
 
Joined
Oct 3, 2009
Messages
705
Likes
0
Points
0
Offline
pagi tadi terkejut juga akaun kene Suspens... rupa-rupanya terlupa bayar yuran.... okeh lepas ni boleh berebay balik.
 
Joined
Oct 11, 2009
Messages
460
Likes
0
Points
0
Offline
aha, apa khabar tuan masta successor? lama tak masuk wc la nih baru dapat jenguk2. tgk forum pun macam dah kena langgar garuda jek, senyap sunyi skrg. adakah kerana di serbu oleh paypal? hoho...
 
Joined
Dec 22, 2011
Messages
164
Likes
0
Points
0
Offline
software x detect kecuali turbo lister. gambar n video pulak setiap kali nak guna kat akaun yg berlainan sila rename. elakkan simpan gambar kat dalam storage website mcm photobucket dan guna berkali2 dengan akaun lain. kalau suka dengan jawapan ini klik butang thanks yer... :D
klo xclap skype pn xlh pakai jgk kn klu multiple ac?
 
Top