Dalam Negara akaun bank dibekukan akaun disalahguna oleh scammer..

miaajamson

freshman
Joined
Jul 27, 2020
Messages
1
Points
1
Age
29
salam maaf tumpang tanya ape nak buat ea kalau akaun maybank kena sekat??..Cter die mcm ni bru ni kad atm maybank sy hilang then kad atm sy biase simpan skali ngan nmbo pin nmbo akaun n sume password sy yg lain seperti akaun fb akaun google dan yg lain2 lgi la.. Ingatkan utk memudahkan sy sbb takot lupa rupanye lgi susahkan adelah.. Adoiii kad atm sy hilang xsmpai sbulan pahtu ade org guna identiti sy utk myalahguna kan akaun sy skang ni sume akaun sy kne sekat sbb banyak report yg dibuat atas nama akaun sy..Sy bru dpt tahu lps sy terima surat dri bank yg mgatakan sume akaun sy dibekuakn sy perlu buat laporan polis utk back up diri sy xtau cara dan buntuh sgt2 klu ade sape2 kat sini yg pernah jdi mcm sy bleh bgi pandang dan bagaimana cara utk sy selesai kan...?? sy harap ade cara penyelasaian secepatnya sy buntuh....
 
Top