Agak-agak korang kenal ke aku???

RajaKamil

Kawan WC Premium
Active
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,752
Likes
23
Points
48
Age
33
Offline
#63
Kadang2 aku tertanya-tanya??? Dah lama aku berada di arena internet sejak tahun 2004-2009.. Tetapi adakah kehadiran ku disedari oleh kalian. Mungkin nama ku tidak segah Irfan, Shut, SmartZul dll.. Tetapi tidakkah sesiapa pun perasan... huhuhuhuhu..
owh, ekau kat WC ni ruponya. Ponat den fikir, kat ekau underground. Join WC juga ye.....
 
Joined
Dec 3, 2009
Messages
90
Likes
0
Points
0
Offline
#70
Baikla ini sedikit sebanyak mengenai diri saya... Nama saya Shaiful Hafiz Bin Yahya. Dilahirkan di HKL, dibesarkan di Tanjung Malim Perak dari tadika hingga ke politeknik. Kini saya menetap di Senawang, Seremban, mencari rezeki di Kuala Lumpur (DBKL).. Sesiapa yang pernah berurusan dengan Urusetia Pusat Setempat (OSC) DBKL pasti mengenali diri saya.

Orang lebih kenal ‘PrepaidBoy.Com’ dari ‘diri saya’ hehehehhe. Itulah URL yang dikenali di kalangan minda dan fikiran para penggiat perniagaan di Internet.

Saya minat berniaga. Berimpian besar mahu menjadi seorang usahawan yang berjaya. Amat meminati, bersungguh dan penuh komitmen di dalam bidang perniagaan Internet dan keusahawanan. Kini melakukan juga beberapa jenis perniagaan offline contohnya pekasam dari Perak, dan rempah ratus dari Muar. Ops minta maaf akak-akak, adik-adik saya dah berkahwin.. Mazlinda Mazlan isteri tercinta. Seorang pensyarah fizik di Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan berasal dari Muar, bibit-bibit perkenalan waktu kat Tanjung Malim Perak.

Smart Intro Dari Saya-[[Seorang Usahawan Internet Malaysia]] Memiliki perniagaan Sendiri. Ceo Sutera TGM Ent. (Side Income Prepaid, Menjual Rempah Mak Pon Muar Johor, Pekasam Robama Perak)]]
ho bro pnjng gk intro..
hehe..minat biz on9 x?

bisnes baru.xyah cari downline.income tiap2 hari!
 
Joined
Jul 5, 2006
Messages
99
Likes
0
Points
6
Age
34
Offline
#73
mmm nak syer pantun..

Sehangat-hangat rempah Muar,
Hangat lagi web WangCyber.Com,
Kat sini Semua Member-member,
Tak mahu bermasam-masam,

Layan je ar..
 
Joined
Nov 26, 2007
Messages
39
Likes
0
Points
6
Offline
#74
hehehe..... otai im nih... yes bro, aku kenal nick prepaidboy nih..
nick ni aku selalu jumpa dalam iklanpercuma, dan forum2 sekitar 2006..
web bro pun dah byk berubah.... kita sama bro, sape ler yg kenal kita nih.. tgk ler kita register kat wc ni tahun brapa.. tp posting ciput jer...hehehe.. masih newbie lg ni...
sedangkan masa aku mula2 bergiat dlm bidang on9 marketing ni, masa tu zul smartusaha pun baru nk mengorak langkah sekitar 2005-2006...
 
Joined
Jul 5, 2006
Messages
99
Likes
0
Points
6
Age
34
Offline
#75
hehehe..... otai im nih... yes bro, aku kenal nick prepaidboy nih..
nick ni aku selalu jumpa dalam iklanpercuma, dan forum2 sekitar 2006..
web bro pun dah byk berubah.... kita sama bro, sape ler yg kenal kita nih.. tgk ler kita register kat wc ni tahun brapa.. tp posting ciput jer...hehehe.. masih newbie lg ni...
sedangkan masa aku mula2 bergiat dlm bidang on9 marketing ni, masa tu zul smartusaha pun baru nk mengorak langkah sekitar 2005-2006...
nostalgia ayat2 ko ni.. zaman 2005-2006 banyak kenangan.. sampai aku tak mampu nak ingat.. banyak kenangan indah waktu tu...indahnya saat tu. heheheheh
 
Top