Agak-agak korang kenal ke aku???

Joined
Jul 5, 2006
Messages
99
Likes
0
Points
6
Age
34
Offline
#1
Kadang2 aku tertanya-tanya??? Dah lama aku berada di arena internet sejak tahun 2004-2009.. Tetapi adakah kehadiran ku disedari oleh kalian. Mungkin nama ku tidak segah Irfan, Shut, SmartZul dll.. Tetapi tidakkah sesiapa pun perasan... huhuhuhuhu..
 
Last edited:
Joined
Mar 21, 2009
Messages
1,321
Likes
4
Points
38
Offline
#2
urm,,xpernah kot or xperasan..
maybe sebab bro pun xaktif..
post baru 28 je..

so, xslalu nmpak bro on9
 
Joined
May 3, 2008
Messages
1,134
Likes
1
Points
38
Offline
#3
hmm..aku pun dlu xaktif..skg nie rajin dok belek WC nie..

so, i xknal you la..hehe
 
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,038
Likes
1
Points
38
Age
37
Offline
#4
Tak kenal tak semestinya takleh kenalkan diri.. Buh sket details..

NAma:

ALamat:

Pic terbaru :-

Website :-

Baru la kita saling mengenali bro.. :)
 
Joined
Dec 22, 2006
Messages
1,387
Likes
0
Points
36
Offline
#6
Kadang2 aku tertanya-tanya??? Dah lama aku berada di arena internet sejak tahun 2004-2009.. Tetapi adakah kehadiran ku disedari oleh kalian. Mungkin nama ku tidak segah Irfan, Shut, SmartZul dll.. Tetapi tidakkah sesiapa pun perasan... huhuhuhuhu..
aku rasa maksud TT adakah kita kenal dia di arena perniagaan internet di luar WC memandangkan dia dah wat biz online sejak 2004. Kalau nak terkenal kena ada produk killer bro:)
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#9
mesti yang selalu beli prepaid tue kenal la... kalau dah masuk paper or tv.. mesti ramai kenal punyerla...
 
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,200
Likes
3
Points
38
Offline
#11
Boleh berkenalan ke? :D

p.s: saya belum pernah sampai senawang lagi :)
 
Last edited:
Joined
Jul 5, 2006
Messages
99
Likes
0
Points
6
Age
34
Offline
#13
Heheheh. Kalau nak kenal kena buka facebook sy @ layan web saya.. Anyway saja je nak kenal-mengenal anda semua di sini..
 
Joined
Oct 2, 2009
Messages
430
Likes
1
Points
0
Offline
#19
Activation Code reg harga RM23 , 1 year 1 user email sekarang, sblum jam 12.30 tghari ni.. email/ ym: hamdan_dsg@yahoo.com.my
-----------------------------------------
kaspersky internet security 2010 1 user 1 year murah murah...
-----------------------------------------------------------
cepat..Activation Code kaspersky Internet Security 2010 untuk 1 user 1 year...last order sbelum jam 12.30 ni.. harge RM23.
Ohh! murah2!! hahaha.....
cepat la sape yg nak tu........

P/S Peace no war........... :)
 
Joined
Jul 5, 2006
Messages
99
Likes
0
Points
6
Age
34
Offline
#20
Oiitt promote apa kat post aku ni hehehheh... takpe-takpe silakan... :) wat mcm rumah sendiri!
 
Top