Affiliate Produk Fizikal: Teddy Bear Besar - Komisyen RM30 Seekor

amirulmukmin

Newbie
Joined
Nov 30, 2009
Messages
703
Points
0
Age
29
Assalamualaikum,

Sempena dengan tahun baru yang akan datang, BearBesar.com akan membuka peluang untuk rakan-rakan WangCyber untuk menjana pendapatan melalui jualan produk fizikal di BearBesar.





APA YANG ADA DI BEARBESAR.COM?
BearBesar menjual teddy bear bersaiz besar. Kalau warga WC nak tahu, teddy bear besar sebegini jarang dijual di internet. Jika dijual secara offline, harganya boleh mencecah sehingga RM300.


BERAPA HARGA JUALAN TEDDY BEAR?
Kami menjual teddy bear pada harga berikut:
White Teddy Bear: RM150
Light Brown Teddy Bear: RM150
Dark Brown Teddy Bear: RM150


BERAPA PULA KOMISYEN?
Saya tidak boleh menjanjikan komisyen yang tinggi seperti jualan produk digital kerana perlu menanggung kos belian.
Tetapi, saya memberikan komisyen sebanyak RM30 bagi setiap jualan.


PEMBAYARAN KOMISYEN?
Secara amnya, kami akan membayar komisyen pada setiap bulan. Keutamaan diberi kepada rakan affiliate yang membuat jualan yang tinggi. Tetapi, bagi mengelakkan masalah komisyen tak berbayar, anda boleh meminta supaya kami membayar komisyen walaupun anda mendapat 1 jualan.


SUSAH TAK NAK BUAT JUALAN?
Tak susah sebenarnya. Anda boleh letakkan di blog anda, di Facebook, atau pun anda boleh mempromosikan kepada rakan-rakan anda. Mereka boleh hadiahkan untuk kekasih, isteri, adik atau anak-anak mereka. Sememangnya, teddy bear besar merupakan hadiah yang luar biasa!


DIMANA NAK MENDAFTAR?
http://www.BearBesar.com/affiliates


LIKE FAN PAGE BEARBESAR
Saya jemput rakan-rakan untuk like fan page BearBesar.com. Maklumat-maklumat penting juga akan saya masukkan dalam page tersebut:
http://www.facebook.com/bearbesar
 
Last edited:

sal15

Newbie
Joined
Mar 24, 2009
Messages
132
Points
16
Dah daftar...TT tak de banner ker? ingat nk letak kt blog...>:D<
 

amirulmukmin

Newbie
Joined
Nov 30, 2009
Messages
703
Points
0
Age
29
Dah daftar...TT tak de banner ker? ingat nk letak kt blog...>:D<
Sedang disiapkan. Pelancaran sebenar pada 1 Januari 2012. Insyaallah pada hari tersebut banner, gambar teddy bear semua telah saya letakkan dalam ruangan affiliate.

Tetapi, jualan yang dibuat oleh agen sebelum tarikh tersebut tetap akan menerima komisyen.


TERBARU
Teddy bear bersaiz 1 meter & 1.6 meter akan ditambah untuk jualan di BearBesar.com :D

Komisyen untuk saiz ini akan saya maklumkan kemudian.
 

Luqman-S

freshman
Joined
Dec 16, 2006
Messages
906
Points
18
kira macam dropship la kan?
bear tu direct dari TT ke customer. kan ? :)
 

amirulmukmin

Newbie
Joined
Nov 30, 2009
Messages
703
Points
0
Age
29
kira macam dropship la kan?
bear tu direct dari TT ke customer. kan ? :)
Ya, saya akan pos kepada customer. Affiliate cuma perlu bawa pelawat ke laman web BearBesar.com

Sekiranya ada jualan dari pelawat yang klik pada link affiliate Luqman-S, komisyen akan diperoleh :)
 

amirulmukmin

Newbie
Joined
Nov 30, 2009
Messages
703
Points
0
Age
29

amirulmukmin

Newbie
Joined
Nov 30, 2009
Messages
703
Points
0
Age
29
Besarnya! Boleh laris ni... Jom layan affiliate ni :)
Jom2... layan... Insyaallah saya akan tetap bayar komisyen awal kepada agen yang memohon walaupun cuma 1 jualan. Maknanya, kalau saya dah sahkan satu jualan, minggu hadapan nak tuntut komsiyen pun saya akan bayar. Saya cuba mengelakkan masalah komisyen tak berbayar.


pages error bro!!!

Tak dapat join affiliates...: )
Saya try ok je...
cuba semula link:
http://www.bearbesar.com/affiliates
 

Irwan Mokh

Senior
Joined
Oct 11, 2010
Messages
901
Points
18
Jom2... layan... Insyaallah saya akan tetap bayar komisyen awal kepada agen yang memohon walaupun cuma 1 jualan. Maknanya, kalau saya dah sahkan satu jualan, minggu hadapan nak tuntut komsiyen pun saya akan bayar. Saya cuba mengelakkan masalah komisyen tak berbayar.



Saya try ok je...
cuba semula link:
http://www.bearbesar.com/affiliates


Ok...dah dapat dah...terima kasih bro...
 

amirulmukmin

Newbie
Joined
Nov 30, 2009
Messages
703
Points
0
Age
29
Bukan bro Judin...link website tu dah ok dah... cuma..bila nak sertai affiliate ...page error...
Cuba guna browser lain kalau tak boleh juga. Sebab rasanya tiada apa-apa masalah dengan link atau sistem affiliate tersebut :)
 

amirulmukmin

Newbie
Joined
Nov 30, 2009
Messages
703
Points
0
Age
29
Ok...dah dapat dah...terima kasih bro...
Alhamdulillah. Selamat berpromosi ya.

Insyaallah saya akan masukkan gambar teddy bear pula dalam ruangan affiliate nanti :)
 

amirulmukmin

Newbie
Joined
Nov 30, 2009
Messages
703
Points
0
Age
29
Top