Affiliate Malaysia - Forum terbaru khas untuk affiliate/Ptc bagi rakyat Malaysia

dgmax1

freshman
Joined
Oct 19, 2009
Messages
751
Likes
0
Points
0
Offline
#1
hi sume,

saya ingin memperkenalkan satu forum terbaru iaitu Affialte Malaysia khas untuk org Malaysia.
Didalamnya menyediakan tempat untuk perbincangan aff/ptc, pertukaran refferel,list2 website yg terbaik,scam,terbaru dan buleh mempromote sekali.

Ini linknya : http://www.affiliatemalaysia.co.cc

So..kepada member2, taiko2, otai2, dan sesiapa saja yg berkecimpung dlm dunia affiliate/ptc ataupun pada yang baru nak join..so apalagi ramai2kan laa, mana tahu dapat direct referral kat sana nanti :D

Pst:-Forum nih baru lagi so sebarang komen amat dialu-alukan :)
 

dgmax1

freshman
Joined
Oct 19, 2009
Messages
751
Likes
0
Points
0
Offline
#3
Ha ha ha dgmax rajin betul kau ni ^^
hehe... sebab kat msia nih belum ada lagi forum khas untuk ptc.. so kat sana buleh kompol ramai2 member2 yg aktif kat ptc nih, buleh tukar2 referrall..mana la tau dapat carik banyak direct referral :D
 

uis

freshman
Joined
Oct 30, 2009
Messages
104
Likes
0
Points
0
Offline
#8
Ha ha ha aku pun dah x tahu berapa banyak PTC aku join sampai satu hari tu aku terlupa nak klik upbux aku lulz... aku palng suka Neobux, Incrasebux dan Upbux... tapi Flashbux dan Greybux best jugak...
 
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,360
Likes
7
Points
38
Age
33
Offline
#9
orait bro, dah join..hope leh meriahkan lagi forum baru ko nih..huhu
 
Joined
Mar 23, 2012
Messages
20
Likes
0
Points
0
Offline
#17
tumpang tanya. korang men PTC apa skrg? aku da PTC jgk tapi guna bot- automatik klik. nak tau check signature sy ye
 
Joined
May 31, 2013
Messages
33
Likes
0
Points
6
Offline
#20
hi sume,

saya ingin memperkenalkan satu forum terbaru iaitu Affialte Malaysia khas untuk org Malaysia.
Didalamnya menyediakan tempat untuk perbincangan aff/ptc, pertukaran refferel,list2 website yg terbaik,scam,terbaru dan buleh mempromote sekali.

Ini linknya : http://www.affiliatemalaysia.co.cc

So..kepada member2, taiko2, otai2, dan sesiapa saja yg berkecimpung dlm dunia affiliate/ptc ataupun pada yang baru nak join..so apalagi ramai2kan laa, mana tahu dapat direct referral kat sana nanti :D

Pst:-Forum nih baru lagi so sebarang komen amat dialu-alukan :)
xdapat buka pun..
 
Top