[Adsense Tips]:17 klik USD40

mayonis

Newbie
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,069
Points
38
Salam semua,

Hari nie sye nak berkongsi tips ...bagaimana untuk meningkatkan pendapatan adsense anda......lihat ss dibawah.....:rolleyes:


===================================================



Ini merupakan SS bulan Nov 09....17 klik = USD 40......

Pade sye...perkare paling penting adalah "KANDUNGAN" @ "CONTENT".....sangat penting dlm beradsense, samada kita menggunakan blog @ website , ia hendak lah selalu diupdate dan ditambah kandungan nya secara kerap dan berkala....paling bagus setiap hari 1 kali update....pastikan juga content anda bukan hanya copy paste.....cube modified skit...supaya ia unik dan menarik.....lagi satu make sure anda faham dan ayatnye tidak memeningkan kpale pembace anda.....

Google akan menganggap anda serius dalam memberi maklumat dan pendapat..dgn itu priority iklan yg tinggi nilai klik nye akan diberikan pade blog @ website anda....

dibawah sye kongsikan thread bagaimana anda buleh buat artikel yg fresh...care ini sye gune kan sampai sekarang....

Download software nie....DOWNLOAD

detail pasal software nie ade kat thread dibawah nie.....

http://www.wangcyber.com/forum/perniagaan-internet/11084-software-untuk-menghasilkan-fresh-artikel-google-adsense-content-percuma-untuk-anda.html

Harap kawan2 juge dapat kongsi tips2 yg berkaitan disini...ini hanye lah perkongsian dari saye yg masih banyak perlu belajar.......

Minta pendapat

nak mintak kawan2 vote untuk adsense service...klik kat sini OK.......

ni thread die.....

http://www.wangcyber.com/forum/survey-and-poll/24328-adsense-masyuk-wang-automatik-dalam-adsense.html
 

azran

Newbie
Joined
Jan 3, 2008
Messages
685
Points
16
bape impression dgn 17 klik tu bro? maklumla, web aku nih xde la sgt trafik, sehari 20-30 org je...
 

amirsyazi

Senior
Joined
Feb 17, 2009
Messages
437
Points
0
thanks ..sebab kongsi berguna utk newbie macam saya.. ;p
 

abelljefrry

Senior
Joined
May 15, 2009
Messages
1,029
Points
38
bro, tiada yg automatik... semua berkat usaha bro mayonis...

tiada usaha, tiada hasil...

betul tuu. memang berminat sangat dengan adsense ni. cuma belum mahir mahir lagi bab traffic ni.
 

mayonis

Newbie
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,069
Points
38
bape impression dgn 17 klik tu bro? maklumla, web aku nih xde la sgt trafik, sehari 20-30 org je...

kat SS tue ade detail...cube bro lihat semule....:rolleyes:

ada guna arbitrage ke tak? trafik source dari mana?

Ade....selain tue traffic source dr SEO dan social networking site....:rolleyes:
 

mayonis

Newbie
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,069
Points
38
Top