[ADSENSE MASYUK]:Wang Automatik Dalam Adsense.

Adakah anda berminat untuk jana wang automatik dalam akaun adsense anda?


  • Total voters
    92
  • Poll closed .

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
'todays earning' berubah ke 'todays estimate earning'..

rasanya 'todays estimate earning' ni sstart awal bulan 12..
so kalau semua SS tu bulan 11, so memang masih 'todays earning'

mcm mane dgn resiko yg memberi modal??
resiko akaun di ban??

dalam SS, %CTR adsense terlalu tinggi, bahaya tu untuk adsense.. :rolleyes:
 

imzie

freshman
Joined
Jun 22, 2008
Messages
227
Points
18
Age
43
Adakah anda berminat untuk jana wang automatik dalam akaun adsense anda?Sye bercadang untuk buat service nie....

USD50
USD100
USD200
USD300

Anda di 'JAMIN' untuk mendapat nilai di atas.....

Berikut sye sertakan maklumat terhadap pertanyaan anda..

1-Berapakah caj untuk nilai income adsense yg ditawarkan

nilai caj

USD50 RM80
USD100 RM160
USD200 RM340
USD300 RM500

sehari dpt USD300 ka... dgn membyr rm500
sampai bila... or klu nak dpt usd300 kena bayar rm500

pening baca.....
 

hassaidi

Senior
Joined
Mar 21, 2009
Messages
1,328
Points
38
he3...persoalan ttg SS dah terjawab..
sori, bukan nak ketuk TT or ape2..
just kdg2 kena berjaga..

thanks..memang betul2 berminat..he3
 

mayonis

Newbie
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,069
Points
38
1 Klik mahalnya...

pakai HPK?

mungkin.....:rolleyes:

bro...ni macam fake SS je..
sori kalau salah...

sebab SS yg sekarang bukan "Today's Earning" dah..
sekarang ni jadi "Today's Estimate Earning"

pas2,, sekarang ade lagi ke bahagian referrals tu???

Jgn laa kate fake SS...sye rase sye dah cukup ikhlas reveal detail kat akaun tue....semue SS yg saye berikan adalah earning bulan lepas......Nov 09...

Ye memang 'todays earning' dah berubah ke 'todays estimate earning'......

Blh lihat sample LP?

semua orang pun akan "janji patuhi" TOS tapi sebaliknya....

Tak buleh...Alan....hehehe...:rolleyes:

Bro Mayonis, modal YSM tu kira charge lain ke?

Berminat gak, tapi apa2 hal tunggu testimoni dari orang yg dah betul2 dapat keluarkan duit Adsense tu dulu.. Kalau sekadar SS je tak memadai lagi buat saya yang dah fobia dengan kena ban ni...

modal YSM dikire sekali.....seperti harge yg ditunjukkan di post pertama thread.....

samalah kita....

saya pun tak heran dgn SS yg income tinggi2 dah..... :D

sapelah saye nak dibanding OTAI mcm Alan dan lain2 yg memang lebih tingginye incomenye dlm IM nie...........:rolleyes:
 

mayonis

Newbie
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,069
Points
38

mayonis

Newbie
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,069
Points
38
ke tu akaun lama?TT tolong jawab.. :D

Memang ni akaun lama...dr tahun 2006..SS yg sye tunjukkan adalah untuk bulan NOV 09.....

klau btul guna white hat,aku pun berminat TT..Aku dh t'kena skali dgn sorg mamat ni..Mula2 ckp guna white hat,xtipu laa,apa laa..last2 aku try cari2 kat trek ads..rupanya aku punya blog adsense ada kat situ..rupanya guna teknik pak hitam cloak kat trek ads..

TT kena bagi betul2 jaminan ni..:)

Bro kene mengalami nye sendiri...baru bro dapat beze kan teknik yg saye gune kan....:rolleyes:
 

mayonis

Newbie
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,069
Points
38
huhu.. cantek... tp kene beringat, google adsense bukan mudah..

Bukan nak burukkan pembuka thread, tp cume nak bgtau jer..
Kalau mudah nak dapatkan earning adsense, nak cash out belum tentu mudah seperti yg dijangkakan.....

Insyallah...terime kasih atas peringatan bro...Alhamdulillah setakat nie semue nye berjalan lancar......

bukan kat estimated je...

bahagian referral tu,, dam berzaman xde dah...

saye jawab dah soalan nie......
 

mayonis

Newbie
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,069
Points
38
berapa lama masa untuk dpt jana income tersebut?

Soalan yg bagus sekali.......bergantung kepada jumlah yg anda mahukan..sye akan pastikan ia naik secara berperingkat2...bukan mendadak terus.....contoh...jika anda beli pakej USD 100,sye akan dapatkan jumlah itu dalam masa sebulan...mungkin sye akan target sehari dalam USD 5...dan sye akan monitor sehingga ia mencecah USD 100....

Bagi mereka yg akaun nye baru dan belum pernah dapat earning dengan akaun itu...method yg digunakan juga sama...maknanye jika anda beli pakej USD 300...ia akan mengambil masa sedikit panjang...ini adalah bagi memastikan google tidak curiga dgn akaun baru anda.....


Saya nak buat iklan kat mudah.my. Kenapa selalu kena refused je? Ade sesiape ble tolong x?

Out of topic...wrong thread.......:rolleyes:
 

mayonis

Newbie
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,069
Points
38
hoh, tuan rumah pegi jalan2 ni.. xde kat rumah, tu yg xreply lg.. :rolleyes:

Memang sye takde kat rumah....tp sye pegi kije bukan jalan2.......:rolleyes:

'todays earning' berubah ke 'todays estimate earning'..

rasanya 'todays estimate earning' ni sstart awal bulan 12..
so kalau semua SS tu bulan 11, so memang masih 'todays earning'

mcm mane dgn resiko yg memberi modal??
resiko akaun di ban??

dalam SS, %CTR adsense terlalu tinggi, bahaya tu untuk adsense.. :rolleyes:

risiko nye adlah minimum....Alhamdulillah...sehingga hari ni semua nya berjalan dengan lancar...
 

mayonis

Newbie
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,069
Points
38
sehari dpt USD300 ka... dgn membyr rm500
sampai bila... or klu nak dpt usd300 kena bayar rm500

pening baca.....

Bukan sehari saje anda buleh dapat USD 300...saye telah terangkan tadi yg ianya secara berperingkat2...bukan mendadak....

pendapat bro yg ni betol.....beli pakej RM500 anda dapat USD300........:rolleyes:
 

Abu Hanis

Senior
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,247
Points
38
Salam...
Saya nak tahu cara sdr mengurus akaun adsense jika dah ramai yg sdr uruskan...
1] Bagaimana cara anda login utk setiap akaun adsense
adakah anda login menggunakan PC yg sama [satu PC]
atau bagaimana?
2] Bagaimana cara anda memantau CTR...
brp CTR yg sdr rasa selamat?

p.s: kalau tak nak jawab di sini, PM saya ye... terima kasih :)
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Salam...
Saya nak tahu cara sdr mengurus akaun adsense jika dah ramai yg sdr uruskan...
1] Bagaimana cara anda login utk setiap akaun adsense
adakah anda login menggunakan PC yg sama [satu PC]
atau bagaimana?
2] Bagaimana cara anda memantau CTR...
brp CTR yg sdr rasa selamat?

p.s: kalau tak nak jawab di sini, PM saya ye... terima kasih :)

sy pon nak tahu jugak jawapan die.. please PM.. maybe next time kite boleh bekerja sama sebab sy juga penggiat adsense..

walaupun dah lebih 5 kali di ban, sy tetap cube perbaiki masalah dari masa ke semasa..

jawapan dari soalan bro abu hanis tu bgtau sy juga boleh?
sebab sy pon baru nak tanya mcm tu jugak.. :rolleyes:

ps: otai adsense mesti selalu perhatikan tindakan newbie, otai2 bg la pendapat supaya newbie tidak sesat.. :p
 

aurora ice

Senior
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,234
Points
38
terbaik punya offer gak ni bro mayo..
tp macamana kalau tiba2 income terlebih dpt?
let say yg usd100 tu "ter-earn" usd110 ke..

extra charge for that particular situation huh?

tak kesah pun. mcm best..

bila nak open?
sy book satu boleh..

err.. ni bkn thread pengiklanan ek..
sori, salah park..

huhu..
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
terbaik punya offer gak ni bro mayo..
tp macamana kalau tiba2 income terlebih dpt?
let say yg usd100 tu "ter-earn" usd110 ke..

extra charge for that particular situation huh?

tak kesah pun. mcm best..

bila nak open?
sy book satu boleh..

err.. ni bkn thread pengiklanan ek..
sori, salah park..

huhu..

dalam survey terus book.. huhu.. adsense ni kalau buat ape2 servis mesti mcm jual goreng pisang tepi jalan.. kejap je abis... :rolleyes:

bro.. keep uptodate.. so kami tau apa2 perkembangan..
 
Top