[ADSENSE MASYUK]:Wang Automatik Dalam Adsense.

Adakah anda berminat untuk jana wang automatik dalam akaun adsense anda?


  • Total voters
    92
  • Poll closed .

mayonis

Newbie
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,069
Points
38
Salam kawan2,

Sye nak buat survey...

Adakah anda berminat untuk jana wang automatik dalam akaun adsense anda?Sye bercadang untuk buat service nie....

USD50
USD100
USD200
USD300​

Anda di 'JAMIN' untuk mendapat nilai di atas.....

Berikut sye sertakan maklumat terhadap pertanyaan anda..

1-Berapakah caj untuk nilai income adsense yg ditawarkan

nilai caj

USD50 RM80
USD100 RM160
USD200 RM340
USD300 RM500

2-Kenapa anda dapat income secara auto?

senang saje,anda tak perlu buat ape.sye akan monitor akaun anda dan pastikan pendapatan anda.Anda hanya lihat pendapatan anda meningkat setiap hari berdasarkan nilai adsense yg anda mahukan.

3-Adakah ini blackhat?

TIDAK...sye tidak menggunakan teknik blackhat.sye menggunakan teknik social networking (myspace + friendster +facebook) + twiter + YSM......


4-Apa risiko nya?

Risikonya adalah seminima mungkin.Sye mematuhi TOS yg telah ditetapkan oleh adsense.

5-Ape yg perlu anda ada?

Domain dan hosting(yg sedia ada,tidak perlu beli baru) ,akaun adsense sendiri .

6-Ada tak bayaran lain yg perlu jika beli pakej nie???

Tiada ...anda hanya bayar untuk harga pakej sahaja.............
...contoh...bayar RM500 anda dapat USD 300...itu saje......

TIPS ADSENSE

Lawati thread nie...sye berkongsi tips adsense bagaimana saye buat 17 klik dan dapat USD 40...

http://www.wangcyber.com/forum/teknik-pemasaran-internet/24428-adsense-tips-17-klik-usd40-new-post.html

harap ia akan bermanfaat untuk anda....................

SUDAH DILANCARKAN


Lawati thread dibawah .....

 
Last edited:

apes

Senior
Joined
Apr 7, 2008
Messages
290
Points
18
Berapa kene caj untuk dapat nilai kat atas tu?? :)
 

Abu Hanis

Senior
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,247
Points
38
Salam kawan2,

Sye nak buat survey...

Adakah anda berminat untuk jana wang automatik dalam akaun adsense anda?Sye bercadang untuk buat service nie....

USD50
USD100
USD200
USD300​

Anda di 'JAMIN' untuk mendapat nilai di atas.....

Salam... brp modalnya dan apa risikonya :)
 

spoket

freshman
Joined
May 25, 2007
Messages
253
Points
16
ni blackhat ke whitehat ? hehe
 

cs110

freshman
Joined
Mar 26, 2009
Messages
398
Points
0
sy nak jugak.. xkisah r bpe kena byar.. jgn melampau n terlmpau udah. :D
 
Top