Jual (ADSENSE) Long Term Full Access Advanced Ads Plugin (4 Tahun)

BudakBaru

freshman
Joined
Sep 23, 2007
Messages
46
Points
6
Saya nak jual murah gila. Player adsense dialu-alukan.

Ada sesiapa yang berminat dengan WP Advanced Ads All Access Long Term untuk 4 tahun tanpa perlu buat bayaran setiap tahun. Expired date 1 April 2023. Harga asal €169 bersamaan RM776.02 mengikut kadar tukaran sekarang.

Harga yang saya tawarkan lebih murah dari harga di atas. RM300 saja. Saya nak jual sebab saya dah tak guna lagi dan perlu fokus pada tugas2 lain. Daripada terbiar macam tu saya buat keputusan untuk jual pada geng Wang Cyber. Nama owner boleh ditukar. Untuk info lanjut boleh tengok laman rasmi WP Advanced Ads https://wpadvancedads.com/pricing/

Rasanya semua tahu kelebihan plugin ni. Siapa cepat dia dapat. Memang terbaik plugin ni, yg paling best korang boleh set macam2 utk adsense dan tak langgar policy adsense. Nak tahu lebih banyak kelebihan dia boleh tengok kat website dia. Berminat boleh whatsapp atau inbox kat sini.

Saya bukan scammer, apa2 hal boleh whatsapp 0198766343 atau add personal fb.
 
Last edited:
Top