Adsense Di banned

sayyidbest

Senior
Joined
Apr 20, 2009
Messages
1,353
Points
38
Sallam semua.Nak share pengalaman saya.Masa tu punya ghairah nak dapat duit.Saya tekan2 adsense sendiri.Kena banned wok.Masa hari pertama 2 klik jer.Dia macam ok lagi.Hari kedua 5 klik pun masih ok lagi.Hari Ketiga 1 klik jer terus kena banned.Maknanya kita tak leh tekan ads sendiri lapan sekali seumur hidup.Skang dah insaf dah.Buat akaun baru.Mula2 tak dapat.Tapi saya rayu dekat team google agar bagi saya 1 lagi chance dan alhamdulilah dorang beri saya peluang.So jangan nak tekan2 yerk.
 

inspiration

Senior
Joined
Nov 20, 2007
Messages
1,200
Points
38
Sallam semua.Nak share pengalaman saya.Masa tu punya ghairah nak dapat duit.Saya tekan2 adsense sendiri.Kena banned wok.Masa hari pertama 2 klik jer.Dia macam ok lagi.Hari kedua 5 klik pun masih ok lagi.Hari Ketiga 1 klik jer terus kena banned.Maknanya kita tak leh tekan ads sendiri lapan sekali seumur hidup.Skang dah insaf dah.Buat akaun baru.Mula2 tak dapat.Tapi saya rayu dekat team google agar bagi saya 1 lagi chance dan alhamdulilah dorang beri saya peluang.So jangan nak tekan2 yerk.
jangan kata 8, sekali pun jangan buat :)
 

sayyidbest

Senior
Joined
Apr 20, 2009
Messages
1,353
Points
38
Tu lar.Jangan.Ini pengalaman saya.So buat kan teladan.Jangan tiru lak.Sekeh Kang.
 

nabieel

Newbie
Joined
Jul 8, 2007
Messages
290
Points
16
ni review baik nya..tu kira nasib baik org adsense tu tak pi rumah :D

PS : Jamukan dia durian bagi bodek kaw2..he3..nak lepas dari kena ban..
 

sayyidbest

Senior
Joined
Apr 20, 2009
Messages
1,353
Points
38
Yup.Akan dibayar.Tapi kalau awk suruh orang tekan kena banned punya.Google lagi tau dari anda.
 

RinggitHit

Senior
Joined
Sep 26, 2006
Messages
2,497
Points
38
Pandai adik Sayyid buat test ya... terer pulak tu pujuk uncle G approve akaun baru... huhu... respek la mcm ni! :)
 

rwan

freshman
Joined
Dec 8, 2007
Messages
259
Points
16
hari tu akaun google adsense aku kena klik 30 kali n imp cuma 2 sj n ctr 1500%....... ada org dengki ;)
harap2 google x ban, sbb aku x buat n x suruh.
 

Adney

freshman
Joined
Jun 13, 2009
Messages
106
Points
0
respek la sbb bro dapat merayu.. sye ni dulu rayu diorg x layan pun.. huhu..
 
Last edited:

wawwi.com

Senior
Joined
Jun 12, 2009
Messages
2,120
Points
38
Sallam semua.Nak share pengalaman saya.Masa tu punya ghairah nak dapat duit.Saya tekan2 adsense sendiri.Kena banned wok.Masa hari pertama 2 klik jer.Dia macam ok lagi.Hari kedua 5 klik pun masih ok lagi.Hari Ketiga 1 klik jer terus kena banned.Maknanya kita tak leh tekan ads sendiri lapan sekali seumur hidup.Skang dah insaf dah.Buat akaun baru.Mula2 tak dapat.Tapi saya rayu dekat team google agar bagi saya 1 lagi chance dan alhamdulilah dorang beri saya peluang.So jangan nak tekan2 yerk.

AJ nya pengalaman lagi le teruk. Start register mid 2006 Promote giler2 nya web kat nak 2 bulan AJ nya, Adsense was dead... Dah dapat $50 USD, burn aje..

Ntah r pasai apa, maybe silap AJ kot wat promote web kat dalam makmal komputer di UiTM dulu.. kerap login kat sana, last time nak print jumlah hit kat 1 PC, tapi tak boleh. print rosak. Selang 2 hari. tup2x banned. Mohon merayu pun x dapat.

Selang 2 minggu register baru. hehe Dapat register.

P/S: Nasihat AJ: Jangan menggatai tangan g kat cyber cafe/makmal setkan browser default ke homepage korang. silap2x kena banned.
 

aloevera

freshman
Joined
Jun 12, 2009
Messages
59
Points
0
Sallam semua.Nak share pengalaman saya.Masa tu punya ghairah nak dapat duit.Saya tekan2 adsense sendiri.Kena banned wok.Masa hari pertama 2 klik jer.Dia macam ok lagi.Hari kedua 5 klik pun masih ok lagi.Hari Ketiga 1 klik jer terus kena banned.Maknanya kita tak leh tekan ads sendiri lapan sekali seumur hidup.Skang dah insaf dah.Buat akaun baru.Mula2 tak dapat.Tapi saya rayu dekat team google agar bagi saya 1 lagi chance dan alhamdulilah dorang beri saya peluang.So jangan nak tekan2 yerk.


kenapa saya tak boleh post reply yea...
 

Adney

freshman
Joined
Jun 13, 2009
Messages
106
Points
0
sye penah jumpe 1 web ni yg Ade tajuk je.. then yg lain2 adsense berkotak2.. da langgar TOS sbb letak lebih dri 3.. bukan 5.. tpi sepuloh die letak.. ape daaa...
 
Top