Ads4buck????

bangijab

freshman
Joined
Mar 10, 2010
Messages
20
Points
0
Bestnye...ramai lak geng ads4bucks kat sini...Ads4bucks memang best...tak yah jual barang...sume buat online ..senang gile...sape yang nak rasa best lagi...pegi la BOP En. Ahmad Zulfaisal kat Wangsa Maju...Jutawan Ads4bucks sendiri tu bagi BOP..

sy dah pegi dah..perh mmg ramai..
mmg best ads4bucks ni..
 

Kaya_Emas

freshman
Joined
Sep 11, 2009
Messages
4
Points
0
Sape yang dekat Shah Alam tue boleh la jumpa aku group 69z Shah Alam!!!, aku selalu lepak mcd seksyen 3, boleh la aku citer skit pasal bisnes ads4bucks ni, sharing is caring bro!!!
019-3380505
 

engshahrul

Senior
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,482
Points
38
takpe bole teruskn lagi..
sebab ads4bucks skali bayar je
then tak bole buat akaun baru kat hierarchy orang lain
bole tengok kat blog sy.
Bayar sekali, tp cari downline berkali2.
Aku lebih suka cari downline sekali, downline beli brg berkali2. Jd komisen terus masuk je drpd downline2 yg sama.

Sape yang dekat Shah Alam tue boleh la jumpa aku group 69z Shah Alam!!!, aku selalu lepak mcd seksyen 3, boleh la aku citer skit pasal bisnes ads4bucks ni, sharing is caring bro!!!
019-3380505
Dekat je ng tempat tinggal aku. Nk lepak x de hal, hehe.
 

MohdAbdulKarim

freshman
Joined
Oct 30, 2009
Messages
465
Points
16
owh... patut la petang2 balik keje selalu nampak kete2 ada sticker ads4bucks ni, besar plak tu.
 

psychoxotic

freshman
Joined
Oct 14, 2008
Messages
25
Points
1
cena nak crita mrketing plan dia erk..pnjang gak..komisyen diberi berdasarkan
1.Introducing Incentive
2.Leveling Incentive
3.Overriding For Leveling Incentive
4.Pairing By Volume Incentive
5.Overriding For Pairing By Volume Incentive
6.Key-In Incentive..
sng kata..bnyak pairing lagi bgus..plan marketing sng..dat why ads4bucks laku...aku under team kidal jr network..man kidal buat ads4bucks neyh sbgai bisnes family..arituh bru jumpa dia kat kedah..
 

OnlineProduct

freshman
Joined
Nov 23, 2009
Messages
29
Points
0
Erm.. sy ada gak org ajak dengar pasal bisness nih.. tapi sebelum tu, bleh bagitau keburukan bisness ni x?
 

psychoxotic

freshman
Joined
Oct 14, 2008
Messages
25
Points
1
sori lmbat reply..modem kena sambar kilat...
so far sepanjang saya iklankan ads4bucks..keburukan dia dr segi produk yg diberi lepas payment..kurang menyakinkan org...bnyak produk maya..cuma bio energy card ja yg realiti n bukan semua org percaya dengan kad tuh...lain keburukan dr segi attitude kita seniri la...nak duit tp nk cra yg terlalu mudah sampai nk goyang kaki ja..lain keburukan xbrapa pasti..tp dengar kata flyers o banner xdibenarkan buat seniri..kena beli dr hq..tuh dengar2 ja..okla ads4bucks neyh..you gain when you do...you never try u never know rite?
 

engshahrul

Senior
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,482
Points
38
sori lmbat reply..modem kena sambar kilat...
so far sepanjang saya iklankan ads4bucks..keburukan dia dr segi produk yg diberi lepas payment..kurang menyakinkan org...bnyak produk maya..cuma bio energy card ja yg realiti n bukan semua org percaya dengan kad tuh...lain keburukan dr segi attitude kita seniri la...nak duit tp nk cra yg terlalu mudah sampai nk goyang kaki ja..lain keburukan xbrapa pasti..tp dengar kata flyers o banner xdibenarkan buat seniri..kena beli dr hq..tuh dengar2 ja..okla ads4bucks neyh..you gain when you do...you never try u never know rite?
Goyang kaki boleh, tp selepas setup iklan berbayar yg berlambak-lambak dan merata-rata tempat. Boleh lah iklan tu mencari prospek sendiri tanpa kita push2 org join. Betul x, hehe.
 

psychoxotic

freshman
Joined
Oct 14, 2008
Messages
25
Points
1
Goyang kaki boleh, tp selepas setup iklan berbayar yg berlambak-lambak dan merata-rata tempat. Boleh lah iklan tu mencari prospek sendiri tanpa kita push2 org join. Betul x, hehe.
btol2...kalu berbayar lagi masyuk..tp xberbayar pon berhasil gak...nak berjaya kena la tau macamana nak market..hehe
 
Top