Adoiii! Mahal giler caj baru Pos Malaysia! Matilah kita...

myroadtax.com

Newbie
Joined
Feb 13, 2014
Messages
310
Points
18
Lagi2 kerana poslaju ni terlampau ramai pelanggan, leceh nak beratur panjang atau tunggu nombor lama.

Kalau pos ekspress senang sahaja drop dalam kotak peti surat.

Berapa kos nak hantar dokumen untuk:

1. skynet
2. natiion wide express

Kalau lagi murah atau sama harga, boleh dipertimbangkan.
 

rurouni_khairul

freshman
Joined
Sep 22, 2006
Messages
333
Points
16
Age
38
Saya cadangkan guna perkhidmatan easyparcel.my sebab saya sendiri dah gunakan. Murah, mudah dan efisyen. Bayar topup dan bagitau tarikh dan tempat untuk collect parcel. Saya dah pergi tanya dengan Poslaju untuk buka akaun kontrak. Mereka mintak deposit RM 1000 dan lepas tuh kena sentiasa topup. Berbeza dengan easyparcel.my mereka tak perlu deposit! Hanya perlu daftar dan topup jumlah wang yang diperlukan. Lepas tuh bole pilih kurier2 yang ada, Poslaju dan Skynet antara yang popular dalam servis mereka. Saya dah guna untuk hantar barang2 dan ternyata sangat puas hati dengan servis mereka...Poslaju datang jumpa saya untuk pick up barang...memang berbaloi!
 
Last edited:

runaldy

Newbie
Joined
Sep 3, 2010
Messages
223
Points
18
Saya cadangkan guna perkhidmatan easyparcel.my sebab saya sendiri dah gunakan. Murah, mudah dan efisyen. Bayar topup dan bagitau tarikh dan tempat untuk collect parcel. Saya dah pergi tanya dengan Poslaju untuk buka akaun kontrak. Mereka mintak deposit RM 1000 dan lepas tuh kena sentiasa topup. Berbeza dengan easyparcel.my mereka tak perlu deposit! Hanya perlu daftar dan topup jumlah wang yang diperlukan. Lepas tuh bole pilih kurier2 yang ada, Poslaju dan Skynet antara yang popular dalam servis mereka. Saya dah guna untuk hantar barang2 dan ternyata sangat puas hati dengan servis mereka...Poslaju datang jumpa saya untuk pick up barang...memang berbaloi!
owh..macam tu rupanya easyparcel ni.
ingatkan servis kurier jenama baru :)

boleh cuba nanti..
 

rurouni_khairul

freshman
Joined
Sep 22, 2006
Messages
333
Points
16
Age
38
Bole cuba Tuan. Daftar percuma ajer. Bile nak guna baru topup

Daftar sekarang
 

rurouni_khairul

freshman
Joined
Sep 22, 2006
Messages
333
Points
16
Age
38
satu lagi yang best..easyparcel ni ada buat program affiliate. boleh kumpul pasif income..

ps: bro terlambat bagi link..saya baru jer daftar tadi :D
Hahaha...takpe bro register mana2 ajer bole, no hard feeling ;)
 
Top