adobe photoshop cs2

doku

freshman
Joined
Nov 14, 2008
Messages
130
Points
16
nape x pakai cs3 je bro?
walaupun cs4 da kuar, tp still prefer cs3 ni
da terbiasa pakai kot
 

pheyz

Senior
Joined
Dec 12, 2007
Messages
964
Points
18
guna jer portable cs3...tak perlu pakai serial pun..
software pun ringan jer sebab tak perlu install..
 

Duit Internet !

freshman
Joined
Sep 3, 2009
Messages
854
Points
0
kat google bnyk la
 

Kobot Dauni

freshman
Joined
Sep 14, 2009
Messages
214
Points
0
saya nak cari untuk cs4 pula hehe... best guna cs4 ni.
 

rizalahmad

Newbie
Joined
Sep 18, 2009
Messages
343
Points
0
hehehe...saya plk lebih prefer cs2. serial no pakai paradox.exe. kalu ada yang baru rasa mcm ssh plk nak explore semula.
Serupa mcm office la bl dh pkai 2003 mkn masa la plk nk explore 2007 tapi bila dh slalu guna 2007 nmpk x de class jer pkai 2003.hehehe :D
 

mohamad89

freshman
Joined
Jul 10, 2009
Messages
28
Points
0
download file ngan key dkat thepiratebay.com suma ada...macam2 ada
 

operation

freshman
Joined
Feb 17, 2009
Messages
179
Points
16
hotfile.com/dl/13265825/758d954/PS_cs2.rar.html

tambah http sana

try situ cs2 portable punya, tak payah install.
 
Top