Admin, moderator...sila bg penjelasan

Status
Not open for further replies.

Faizal

Senior
Joined
Jan 29, 2009
Messages
1,052
Points
38
Siapa yang makan cili dia terasa pedas, memang kena kat ko bro :))

Betul apa faizal tu cakap. Ko dah jadi user dari May 2010, tapi sampai sekarang ko tak faham-faham peraturan forum ini. Dah baca post lama aku? Don't act like a retard. Ko sendiri tak terima kesalahan ko dan nak salahkan mod dan admin. Sorry to say, ko sendiri yang menunjukkan ketidakmatangan ko. Up to date bro, tak semua perlu di sound dengan kasih sayang untuk manusia jenis cam ko. Don't act like a retard bro.


@Faizal....memang kena la tu ape ko cakap wakakakaka. Dia dah bertahun berforum, tapi masih macam tu gak. Banyak tahun as guest reader, tapi benda paling fundamental iaitu baca peraturan pun tak boleh buat. Adik aku yang tadika pun follow peraturan. Nampak sangat siapa yang tidak matang kat sini.
hahaha..bak kata Bill Gate, biarkan si luncai terjun bersama labu-labunya..wakaka..
dah wat salah, pi bantai semua org, pastu x reti2 nk mintak maaf..
ape punya org daa..

ha MOD, ape lagi. jalankan tugas anda. tutup/delete thread ni.
nanti berjela-jela jadinya..ada pulak yg komplen MOD WC x buat keje pulak nanti..
ke tido petang2 jumaat ni? wakakaka..=))=))=))
 

cottage

freshman
Joined
May 16, 2010
Messages
254
Points
0
tak salah being retard...as long as admit the mistake and minta maaf... .....case closed..
 

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
tak salah being retard...as long as admit the mistake and minta maaf... .....case closed..
Tau pun.....everybody is a retard unless they start learning. Don't take the rough way. Sometimes, when you make mistakes, you'll look like a retard. It's normal. Semua pernah rasa dan kena.
Ok case closed. Mod mungkin boleh close thread ni sebab dah setel dah pun :p
 

cottage

freshman
Joined
May 16, 2010
Messages
254
Points
0
Lawak petang jumaat tu tuju kat ko bro.....aku dah baca semua habis dah dan aku tahu thread dah reda. Aku rasa better biar post aku ini agar orang tak ulangi retarded punya kesilapan. Ini benda simple tapi orang dewasa cam ko tak boleh follow.

lawak petang jumaat tue..aku tuju kat ko dan faizal la..ehehehe..

Sorry bro, aku ulangi sekali lagi. Memang aku baca dari awal, cuma awal-awal tu ada post ko minta maaf tu je aku terlepas. Dan ko pulak, entah bertahun berforum tapi masih banyak forum rules punya post yang ko terlepas :)).

sedgkan moderator yg bertahun dah jadi moderator pun terlepas pandang..ini kan pula saya forummer yg biasa...relaks la..dah buat salah aku minta maaf..bab tue ko terlepas plak ekkk :)
Macam aku cakap, kalau benda dah kena kat ko terima je. Jangan buat lawak di senja Jumaat.

Ketidakadilan? Tengok balik post-post ko bro. Mod dah clear kenapa ada yang terlepas, tapi ko sendiri masih tak puas hati. Pandai2 nilai sendiri ye. Jangan terkena panahan yang dalam pulak dari post ni

aku dah puas hati at the end..permohonan maaf bukan kah tanda berpuas hati..tue sbb aku kata ko nie terlepas bas :))
baca post merah tue ye :)
 
Status
Not open for further replies.
Top