Admin, moderator...sila bg penjelasan

Status
Not open for further replies.

cottage

freshman
Joined
May 16, 2010
Messages
245
Likes
0
Points
0
Offline
#81
tak salah being retard...as long as admit the mistake and minta maaf... .....case closed..
 
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,528
Likes
0
Points
36
Offline
#82
tak salah being retard...as long as admit the mistake and minta maaf... .....case closed..
Tau pun.....everybody is a retard unless they start learning. Don't take the rough way. Sometimes, when you make mistakes, you'll look like a retard. It's normal. Semua pernah rasa dan kena.
Ok case closed. Mod mungkin boleh close thread ni sebab dah setel dah pun :p
 

cottage

freshman
Joined
May 16, 2010
Messages
245
Likes
0
Points
0
Offline
#83
Lawak petang jumaat tu tuju kat ko bro.....aku dah baca semua habis dah dan aku tahu thread dah reda. Aku rasa better biar post aku ini agar orang tak ulangi retarded punya kesilapan. Ini benda simple tapi orang dewasa cam ko tak boleh follow.

lawak petang jumaat tue..aku tuju kat ko dan faizal la..ehehehe..

Sorry bro, aku ulangi sekali lagi. Memang aku baca dari awal, cuma awal-awal tu ada post ko minta maaf tu je aku terlepas. Dan ko pulak, entah bertahun berforum tapi masih banyak forum rules punya post yang ko terlepas :)).

sedgkan moderator yg bertahun dah jadi moderator pun terlepas pandang..ini kan pula saya forummer yg biasa...relaks la..dah buat salah aku minta maaf..bab tue ko terlepas plak ekkk :)
Macam aku cakap, kalau benda dah kena kat ko terima je. Jangan buat lawak di senja Jumaat.

Ketidakadilan? Tengok balik post-post ko bro. Mod dah clear kenapa ada yang terlepas, tapi ko sendiri masih tak puas hati. Pandai2 nilai sendiri ye. Jangan terkena panahan yang dalam pulak dari post ni

aku dah puas hati at the end..permohonan maaf bukan kah tanda berpuas hati..tue sbb aku kata ko nie terlepas bas :))
baca post merah tue ye :)
 
Status
Not open for further replies.
Top