Admin, moderator...sila bg penjelasan

Status
Not open for further replies.

cottage

freshman
Joined
May 16, 2010
Messages
254
Points
0
Sila bg penjelasan..

kenapa thread saya di closed? juga thread lain2 forex di closed?

tetapi thread jebat, thread 1000pips, teh tarik session, forex robot tidak di closed?

apa sebab di closed? based on terms apa? atas dasar apa?

bukan setahun 2 saya berforum di sini...dah lama..byk tahun as guest reader ajer...sekali skali bila kena camnie, panass juga hati...dah la takder garis dasar peraturan yg jelas...


jgn suka2 main sound jer tau..sbb bila tersilap sound, terserlah credibility penge"quote" nya...

i'm expecting suasana yg harmonie dan berbincang dlm suasana yg berhemah ttg tajuk nie...quote2 yg melulu saya tetap baca , tp maafkan saya awal2 kerana ia di baca dgn perasaan yg jengkel...budi bicara dlm tulisan menggambarkan tahap kematangan anda dlm menilai sesuatu masalah


siapa makan cili, dia terasa pedas.........
:)


Please read this thread without skip any page...kindly think before u quote ok
:)
 
Last edited:

faezil

Newbie
Joined
Oct 2, 2007
Messages
7,061
Points
38
Sila bg penjelasan..

kenapa thread saya di closed? juga thread lain2 forex di closed?

tetapi thread jebat, thread 1000pips, teh tarik session, forex robot tidak di closed?

apa sebab di closed? based on terms apa? atas dasar apa?

bukan setahun 2 saya berforum di sini...dah lama..byk tahun as guest reader ajer...sekali skali bila kena camnie, panass juga hati...dah la takder garis dasar peraturan yg jelas...

:)
anda fikir panas anda je... abis tu admin punya panas... mod punya panas... tak nak fikir ???

peraturan WC dah jelas.....sangat2 jelas.... segala promosi, pengiklanan, tidak kira produk sendiri atau affiliate mesti di WTS.... full stop....

memang panas beb kalau peraturan semudah ini pun masih tak paham2...
 

cottage

freshman
Joined
May 16, 2010
Messages
254
Points
0
anda fikir panas anda je... abis tu admin punya panas... mod punya panas... tak nak fikir ???

peraturan WC dah jelas.....sangat2 jelas.... segala promosi, pengiklanan, tidak kira produk sendiri atau affiliate mesti di WTS.... full stop....

memang panas beb kalau peraturan semudah ini pun masih tak paham2...
Ok...then kenapa masih ada beberapa thread yg tidak close?

forex robot, 1000pips, gj teknikal analisis (promote di signature) ? tak close?

takder unsur iklan ker?

pi baca balik betul2...sebelum reply..
 

cottage

freshman
Joined
May 16, 2010
Messages
254
Points
0
Bukak2 petang nie tengok2 80% kena lock ... :)

Baru nak setuju dgn abedin ... Mod dah jawab ... ;)
dia set peraturan, dia sendiri tak follow...dia tak tau mana satu nak closed..main close jer ..apa punya mod la nie...cheh

d
 

faezil

Newbie
Joined
Oct 2, 2007
Messages
7,061
Points
38
Ok...then kenapa masih ada beberapa thread yg tidak close?

forex robot, 1000pips, gj teknikal analisis (promote di signature) ? tak close?

takder unsur iklan ker?

pi baca balik betul2...sebelum reply..

kalau ditanya kenapa thread lain tidak diclose... adat la.... setiap kali penjahat kena tangkap polis, mesti ada penjahat2 lain yang terlepas pandang.

admin/mod manusia biasa... takde masa nak selak satu demi satu... harapkan bantuan forumer2 lain memberi kerjasama menekan butang segitiga
 

cottage

freshman
Joined
May 16, 2010
Messages
254
Points
0
kalau ditanya kenapa thread lain tidak diclose... adat la.... setiap kali penjahat kena tangkap polis, mesti ada penjahat2 lain yang terlepas pandang.

admin/mod manusia biasa... takde masa nak selak satu demi satu... harapkan bantuan forumer2 lain memberi kerjasama menekan butang segitiga
tipikal excuses...takde masa..walhal bukan susah nak categorized kan...kalau nak closed, closed sumer skali..

..sekiranya anda tidak ada masa, anda tak layak jadi moderator...(saya juga tahu peraturan nak jadi moderator iaitu mesti ada masa...:) )
 
Last edited:

faezil

Newbie
Joined
Oct 2, 2007
Messages
7,061
Points
38
huhuhu..peraturan anda tidak jelas...
tak jelas kebendanya...

ruangan signature mmg boleh letak sebarang promosi....

nak letak banner pun boleh tapi tak boleh lebih saiz 500px x 100px
 

abedin

Senior
Joined
Jun 26, 2009
Messages
756
Points
18
ade beza antara promote n perbincangn..
aku ade selak beberapa thread yg di close n still open..
mod boleh jelaskn lg kot skop promote n perbncangn..

ps: promote d siggy bkn 1 kesalahan d wc..:)
 
Status
Not open for further replies.
Top