Admin, moderator...sila bg penjelasan

Status
Not open for further replies.

cottage

freshman
Joined
May 16, 2010
Messages
245
Likes
0
Points
0
Offline
#1
Sila bg penjelasan..

kenapa thread saya di closed? juga thread lain2 forex di closed?

tetapi thread jebat, thread 1000pips, teh tarik session, forex robot tidak di closed?

apa sebab di closed? based on terms apa? atas dasar apa?

bukan setahun 2 saya berforum di sini...dah lama..byk tahun as guest reader ajer...sekali skali bila kena camnie, panass juga hati...dah la takder garis dasar peraturan yg jelas...


jgn suka2 main sound jer tau..sbb bila tersilap sound, terserlah credibility penge"quote" nya...

i'm expecting suasana yg harmonie dan berbincang dlm suasana yg berhemah ttg tajuk nie...quote2 yg melulu saya tetap baca , tp maafkan saya awal2 kerana ia di baca dgn perasaan yg jengkel...budi bicara dlm tulisan menggambarkan tahap kematangan anda dlm menilai sesuatu masalah


siapa makan cili, dia terasa pedas.........
:)


Please read this thread without skip any page...kindly think before u quote ok
:)
 
Last edited:
Joined
Jun 26, 2009
Messages
751
Likes
0
Points
18
Offline
#3
mybe thread2 berunsur promote yg kna close..
sbb wc benarkn promot kt wts jer rsnye..

my 2 cents opinion....:)
 
Joined
Oct 2, 2007
Messages
6,951
Likes
0
Points
38
Offline
#4
Sila bg penjelasan..

kenapa thread saya di closed? juga thread lain2 forex di closed?

tetapi thread jebat, thread 1000pips, teh tarik session, forex robot tidak di closed?

apa sebab di closed? based on terms apa? atas dasar apa?

bukan setahun 2 saya berforum di sini...dah lama..byk tahun as guest reader ajer...sekali skali bila kena camnie, panass juga hati...dah la takder garis dasar peraturan yg jelas...

:)
anda fikir panas anda je... abis tu admin punya panas... mod punya panas... tak nak fikir ???

peraturan WC dah jelas.....sangat2 jelas.... segala promosi, pengiklanan, tidak kira produk sendiri atau affiliate mesti di WTS.... full stop....

memang panas beb kalau peraturan semudah ini pun masih tak paham2...
 
Joined
Jul 1, 2009
Messages
958
Likes
0
Points
0
Offline
#5
Bukak2 petang nie tengok2 80% kena lock ... :)

Baru nak setuju dgn abedin ... Mod dah jawab ... ;)
 

cottage

freshman
Joined
May 16, 2010
Messages
245
Likes
0
Points
0
Offline
#6
anda fikir panas anda je... abis tu admin punya panas... mod punya panas... tak nak fikir ???

peraturan WC dah jelas.....sangat2 jelas.... segala promosi, pengiklanan, tidak kira produk sendiri atau affiliate mesti di WTS.... full stop....

memang panas beb kalau peraturan semudah ini pun masih tak paham2...
Ok...then kenapa masih ada beberapa thread yg tidak close?

forex robot, 1000pips, gj teknikal analisis (promote di signature) ? tak close?

takder unsur iklan ker?

pi baca balik betul2...sebelum reply..
 

cottage

freshman
Joined
May 16, 2010
Messages
245
Likes
0
Points
0
Offline
#7
Bukak2 petang nie tengok2 80% kena lock ... :)

Baru nak setuju dgn abedin ... Mod dah jawab ... ;)
dia set peraturan, dia sendiri tak follow...dia tak tau mana satu nak closed..main close jer ..apa punya mod la nie...cheh

d
 
Joined
Oct 2, 2007
Messages
6,951
Likes
0
Points
38
Offline
#8
Ok...then kenapa masih ada beberapa thread yg tidak close?

forex robot, 1000pips, gj teknikal analisis (promote di signature) ? tak close?

takder unsur iklan ker?

pi baca balik betul2...sebelum reply..

kalau ditanya kenapa thread lain tidak diclose... adat la.... setiap kali penjahat kena tangkap polis, mesti ada penjahat2 lain yang terlepas pandang.

admin/mod manusia biasa... takde masa nak selak satu demi satu... harapkan bantuan forumer2 lain memberi kerjasama menekan butang segitiga
 

cottage

freshman
Joined
May 16, 2010
Messages
245
Likes
0
Points
0
Offline
#11
kalau ditanya kenapa thread lain tidak diclose... adat la.... setiap kali penjahat kena tangkap polis, mesti ada penjahat2 lain yang terlepas pandang.

admin/mod manusia biasa... takde masa nak selak satu demi satu... harapkan bantuan forumer2 lain memberi kerjasama menekan butang segitiga
tipikal excuses...takde masa..walhal bukan susah nak categorized kan...kalau nak closed, closed sumer skali..

..sekiranya anda tidak ada masa, anda tak layak jadi moderator...(saya juga tahu peraturan nak jadi moderator iaitu mesti ada masa...:) )
 
Last edited:
Joined
Jun 26, 2009
Messages
751
Likes
0
Points
18
Offline
#18
ade beza antara promote n perbincangn..
aku ade selak beberapa thread yg di close n still open..
mod boleh jelaskn lg kot skop promote n perbncangn..

ps: promote d siggy bkn 1 kesalahan d wc..:)
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#19
huhuhu..peraturan anda tidak jelas...
peraturan tak jelas..??? aiyoo.... kat siggy dibenarkan... kat tread je yang tak dibenarkan... entahlah... janji kite santai2 berforum sudah... tau2 nak beriklan.. buka je wts... abih cite,...
 
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,903
Likes
0
Points
38
Offline
#20
Upgrade jadik WC Premium lah
selamat sikit
bukak threads takde risau kene Close

cakap orang hehhehe
aden pun tak upgrades lagik ni.....:)
 
Status
Not open for further replies.
Top