Ade ptc yg terbaru dan bagus x?sye nak join.

pantiko

freshman
Joined
Oct 4, 2012
Messages
18
Points
0
ref4bux ngan xcbux instant payment...ref pantiko..aku blom bole post link lagi newbie forum pm laa kalau nk tukar ref
 

akifazfar

freshman
Joined
Jul 28, 2012
Messages
30
Points
0
Jom join PTC sites yg baru ditubuhkan ni..admin dari malaysia ..support our local !!hehe..jom join ...long life villeBUX!!

Dan untuk pengetahuan satu group ditubuhkan untuk membernya ..jumpa anda disana =) *admin juga ada kat group tu..nti bleh dah register anda dpt mcj dari admin..dan salah satunya adalink ke group tersebut..assalam =)

http://www.villebux.com/?ref=akifazfar

 

sudir man

Senior
Joined
Aug 29, 2012
Messages
1,641
Points
38
Jom join PTC sites yg baru ditubuhkan ni..admin dari malaysia ..support our local !!hehe..jom join ...long life villeBUX!!

Dan untuk pengetahuan satu group ditubuhkan untuk membernya ..jumpa anda disana =) *admin juga ada kat group tu..nti bleh dah register anda dpt mcj dari admin..dan salah satunya adalink ke group tersebut..assalam =
http://www.villebux.com/?ref=akifazfar

bya dollar atau ringgit bro?
 
Top