Ade ptc yg terbaru dan bagus x?sye nak join.

pantiko

freshman
Joined
Oct 4, 2012
Messages
18
Likes
0
Points
0
Offline
#7
ref4bux ngan xcbux instant payment...ref pantiko..aku blom bole post link lagi newbie forum pm laa kalau nk tukar ref
 
Joined
Jul 28, 2012
Messages
30
Likes
0
Points
0
Offline
#10
Jom join PTC sites yg baru ditubuhkan ni..admin dari malaysia ..support our local !!hehe..jom join ...long life villeBUX!!

Dan untuk pengetahuan satu group ditubuhkan untuk membernya ..jumpa anda disana =) *admin juga ada kat group tu..nti bleh dah register anda dpt mcj dari admin..dan salah satunya adalink ke group tersebut..assalam =)

http://www.villebux.com/?ref=akifazfar

 
Joined
Aug 29, 2012
Messages
1,635
Likes
3
Points
38
Offline
#11
Jom join PTC sites yg baru ditubuhkan ni..admin dari malaysia ..support our local !!hehe..jom join ...long life villeBUX!!

Dan untuk pengetahuan satu group ditubuhkan untuk membernya ..jumpa anda disana =) *admin juga ada kat group tu..nti bleh dah register anda dpt mcj dari admin..dan salah satunya adalink ke group tersebut..assalam =
http://www.villebux.com/?ref=akifazfar

bya dollar atau ringgit bro?
 

gontuni

freshman
Joined
Jul 16, 2008
Messages
58
Likes
0
Points
6
Offline
#14
cube jgn x cbe bro...:D, dan klau brminat cbe la phdbuxclik bro,tpc terbaru,

klau nak try,klik je signature kat bwah ni bro,(phdbuxclix)
Bro...ini pun tidak kurang hebatnya 1 klik dpt 0.01$,saya baru join kemarin,sdah dapat kumpul $0.29,cuma terhad lah klik link dia bagi,kumpul 5$ boleh withdraw.
 
Top