Adakah facebook terbaik untuk perniagaan?

Ajin94

freshman
Joined
Mar 28, 2019
Messages
6
Likes
2
Points
3
Age
24
Offline
#2
sya ni xdelah pengalaman sangat. tapi besa orang akan buat page khas untuk perniagaan tu lah..
 

Ajin94

freshman
Joined
Mar 28, 2019
Messages
6
Likes
2
Points
3
Age
24
Offline
#3
kalau nak lagi advance, mungkin boleh je melalui platform lain macm whatapp dan instagram
 

Tokey

administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
522
Likes
94
Points
28
Offline
#5
Ye...cuma kena rajin post...sb fb nya style bile dh post kena scroll ke bawah..org nk cari susah wlupun ade button search..
 
Joined
Jun 9, 2019
Messages
7
Likes
1
Points
3
Age
22
Offline
#8
Hi, Faez dari Hit The Market ni.

FB ni sesuai utk semua jenis bisnes, tak kira apa skali pon

Buat satu page khas dan tarik pelanggan guna paid atau organic traffic

Utk paid boleh lancarkan kempen iklan fb ads(kalau tak pernah run kempen fb ads, boleh rujuk ebook lengkap kmi kat sini )

Organic pulak, boleh post dkt stories, fb group dan mcm2 lgi tmpt lain

Selamat mencuba!
 
Top