Adakah facebook terbaik untuk perniagaan?

collectoffers

freshman
Joined
Dec 3, 2018
Messages
23
Points
3
Age
24
Bolehkah kami mempromosikan perniagaan kami di Facebook. jadi bagaimana boleh kita lakukan
 

Ajin94

freshman
Joined
Mar 28, 2019
Messages
5
Points
3
Age
25
sya ni xdelah pengalaman sangat. tapi besa orang akan buat page khas untuk perniagaan tu lah..
 

Ajin94

freshman
Joined
Mar 28, 2019
Messages
5
Points
3
Age
25
kalau nak lagi advance, mungkin boleh je melalui platform lain macm whatapp dan instagram
 

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
524
Points
28
Ye...cuma kena rajin post...sb fb nya style bile dh post kena scroll ke bawah..org nk cari susah wlupun ade button search..
 

PaehBrian

freshman
Joined
Jun 9, 2019
Messages
9
Points
3
Age
23
Hi, Faez dari Hit The Market ni.

FB ni sesuai utk semua jenis bisnes, tak kira apa skali pon

Buat satu page khas dan tarik pelanggan guna paid atau organic traffic

Utk paid boleh lancarkan kempen iklan fb ads(kalau tak pernah run kempen fb ads, boleh rujuk ebook lengkap kmi kat sini )

Organic pulak, boleh post dkt stories, fb group dan mcm2 lgi tmpt lain

Selamat mencuba!
 
Top