Adakah Anda Mencari Backlink Berkualiti Untuk Naikkan Ranking Website???

cairill79

freshman
Joined
Feb 15, 2011
Messages
19
Points
1
Salam,

berminat jgk nk gunakan servis ni,

cuma nak tahu sikit..

untuk domain co.cc boleh tak..

untuk domain .info tak de masalah kan

Thanks..
 

zhilmy87

freshman
Joined
Oct 13, 2009
Messages
427
Points
0
For trial boleh ker saya lakukan untuk blogpot dulu ker..???harga nak index berapa yer..:)
Boleh jer bro... tapi kalau utk blogspot bro kena ada blogpost yg sustain baru nampak ketara perubahan rank Alexa.

Harga masih RM10 lagi bro :)


Salam,

berminat jgk nk gunakan servis ni,

cuma nak tahu sikit..

untuk domain co.cc boleh tak..

untuk domain .info tak de masalah kan

Thanks..

Wasalam bro,

Okay kalau domain .info memang xde masalah bro... Untuk domain .co.cc pula mulanya memang xde masalah. Lepas tu google dah banned dan x index lagi semua domain dari .co.cc pada pertengahan tahun 2011.

Tapi sekarang domain .co.cc telah di index semula oleh google, bro boleh rujuk dari sumber article di bawah,

http://www.pc-mediabox.com/the-best-free-domain-co-cc-back-again/

Thanks :)
 

man24

Newbie
Joined
Nov 5, 2009
Messages
266
Points
0
Salam bro, bole if tempah 2 backlinks (RM20) untuk satu website tapi target keywords lain2?
 

zhilmy87

freshman
Joined
Oct 13, 2009
Messages
427
Points
0
Update: 24 JANUARI 2012 - New Backlink Available!!!


Advance Package: 30K Backlinks Untuk Sebulan ---> Harga: RM80 @ USD26

- 30K backlink akan dipecah kepada 10 bahagian dimana saya akan buat backlink sebanyak 3k untuk setiap 3 hari sehingga cukup 30 hari. Saya lakukan sedemikian adalah supaya backlink yang dibina lebih nampak lebih natural dan supaya proses index serta proses peningkatan rank Alexa lebih berkesan.
- Page rank utk 30K backlink ini adalah dari PR2-PR9
- Terdapat 800 link .edu dan 450 link .gov seperti offer yg terdahulu
- Report akan diberikan pada hari ke-30 iaitu hari terakhir backlink dibuat.



Berminat dengan offer ni??? Boleh terus PM saya yer :)

Thanks!
 

zhilmy87

freshman
Joined
Oct 13, 2009
Messages
427
Points
0

sweetmango

Newbie
Joined
May 8, 2008
Messages
459
Points
16
Age
33
TS,

1. backlink 3k untuk site baru tak kena sandbox? ada schedule untuk ini, seminggu?
 
Top