Adakah Anda Mencari Backlink Berkualiti Untuk Naikkan Ranking Website???

zhilmy87

freshman
Joined
Oct 13, 2009
Messages
427
Points
0

inspirasicyber

freshman
Joined
Mar 26, 2011
Messages
27
Points
0
untuk page boleh naikkan tak..
 

flyboy

freshman
Joined
Nov 28, 2008
Messages
0
Points
0
Buat tempahan pada 20.04.11. Hari ni 24.05.11, ranking No:4 di google US, UK, AU dan No: 1 di google MY of 1,520,000 Apa lagi mau cakap? Memang BEST !!
 

zhilmy87

freshman
Joined
Oct 13, 2009
Messages
427
Points
0
flyboy said:
Salam

Saya ada bagi review kat WC tapi ada mesej 'Your comment is not visible until a moderator ...... bla ...bla....bla.'
Kenapa ye. Mungkin saya bukan active member kut?

Anyway, saya tempah pada 20.04.11 dan hari ni 24.05.11 site saya rank no 3 di Google US, UK, AU dan No: 1 di Google MY of 1,520,000 :D

Zainal


Thanks for the review bro... Anyway congrats kat bro sebab dah capai 3rd place Google

Bro xdpt reply kat sini sebab bro punya post masih '0' lagi tu.

:)
 

Oracle

freshman
Joined
Sep 12, 2009
Messages
380
Points
16
ader lagi ker ni bro??
 

badabale

freshman
Joined
Apr 6, 2011
Messages
36
Points
0
Saya kena juga bagi review dekat sini. Tuan zhilmy87 ni memang hebat. Lepas bagi url dengan keyword yg nak ditarget, ranking saya dekat Google US naik mendadak dari position lebih dari 50 sampai la position 12, kurang daripada 24 jam..fuhh! :)
 

zhilmy87

freshman
Joined
Oct 13, 2009
Messages
427
Points
0
Saya kena juga bagi review dekat sini. Tuan zhilmy87 ni memang hebat. Lepas bagi url dengan keyword yg nak ditarget, ranking saya dekat Google US naik mendadak dari position lebih dari 50 sampai la position 12, kurang daripada 24 jam..fuhh! :)

Congrats bro :D

Thanks for your review.. Hopefully ranking website bro akan terus meningkat lagi

:)
 

metana21

Senior
Joined
Mar 31, 2006
Messages
430
Points
18
salam bro.. saya nak service ni utk 2 web... paypal boleh bro?

PM ya

thanks
 
Top