Ada yang pakar Google Analytics kat sini?

alzack

freshman
Joined
Aug 20, 2006
Messages
10
Points
1
Assallam

Saya pernah masuk google analytics dan pakai juga, tapi tak dahsyat mana pun. Tapi dah lama. Lepas dah lama pakai tu, sekarang masuk tetiba dah macam2 benda dah lain.

Persoalan saya di sini, ada tak panduan untuk Google Analytics di buat dalam thread2 di WC ni?

Ataupun, ada ebook pasal Google analytic...

Sebab saya nak track beberapa website saya ikut cara dan kaedah yang betul supaya dpt dioptimasi dengan baik.

Terima kasih...
 
Joined
Nov 19, 2014
Messages
227
Points
16
Kalau nak optimasi web baik guna google webmaster. Google analytics boleh slow kan page load web, kurang bagus untuk seo.
 
Top