Ada Tak [ Untuk Yang Sudah Berkahwin Sahaja ] Kondom Free Boleh Apply Online ?

KMZack

Newbie
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,918
Points
38
Salam/Hi

Saya ingat nk " merancang lah " Tapi segan nk pergi klinik kesihatan kerajaan mintak Kondom free

Boleh ke apply online? Kalau ade Dekat mana ye...

Thanks in Advance :))

Pernafian:Untuk Yang Sudah Berkahwin Sahaja
 

KMZack

Newbie
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,918
Points
38
Anak Baru dua..bro...tapi nk merancanglah jugak..
dulu tak pakai kondom inject aje..
tapi wife aku tak tahan (sakit Bdan katanya) ubat inject tuh...
nk merancang tak guna kondom pun takpe.. dh ramai anak ke?? hehehe..
btw kat 2eleven kan byk.. malu juga nk p beli ke?? :D
online tak penah jumpa
a.ah aku segan tahap gaban ni..nk beli pun segan
nk mintak free pun segan...:))
 

mfahmi

Newbie
Joined
Dec 22, 2006
Messages
1,399
Points
36
eh.. takde yang jual online ke..?? boleh bisnes nie... hehe... menyelesaikan masalah orang lain.. hehe,,
ada... :">:">:">




p/s: kak ima tak tawin lagi...cane leh masuk thread ni...hehe
 
Last edited:

Faiz Shafie

Senior
Joined
Jun 12, 2009
Messages
4,352
Points
0
alah..malu wakpe..kalau pergi beli farmasi..beli byk2 terus..wat spare untuk hati mendatang..hihi..
 

KMZack

Newbie
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,918
Points
38
hmmm okay thanks kepada semua....
kalau tak nk malu suruh wife beli takpun beli online.
cam tuh...orait....ok

So kita punye KKM takdelah sediakan perkhidmatan kepada orang ramai untuk Mohon Kondom yang percuma tuh secara online.

Huhuu ingat ada tadik ha :))
 

Hakim Najili

Senior
Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,813
Points
0
aiya semua tue cara berbayar, nak free tgk kalendar + check suhu bro. Tp kena betul2 disiplin lah, kalau dah terbabas ada laar gelaran anak eksiden.
 

imosnet

Senior
Joined
Nov 18, 2008
Messages
3,410
Points
38
Salam/Hi

Saya ingat nk " merancang lah " Tapi segan nk pergi klinik kesihatan kerajaan mintak Kondom free

Boleh ke apply online? Kalau ade Dekat mana ye...

Thanks in Advance :))

Pernafian:Untuk Yang Sudah Berkahwin Sahaja
Gunakan teknik greyhat yg bernilai usd97 ni :p ;
- minta isteri buat appoinment utk check-up kesuburan di klinik kerajaan
- dah sampai & berurusan, maklumkan kpd misi/doktor ttg jumlah anak & hajat utk rancang keluarga kerana sebab2 tertentu, minta pendapat samada elok pakai IUD atau belon panjang tu
- nanti misi/doktor akan bagi belon panjang tu:">
- jimat alfulu$$$$ sebulan

nuff said, bachelors pls don't try this at home:p
 

imosnet

Senior
Joined
Nov 18, 2008
Messages
3,410
Points
38
pernah dengar pasal keazaman yang tinggi tak?hehe.. tu salah satu teknik perancang jugak tu

er.. orang yang dah kawin ni biasanya tak malu lah nak beli kondom
ambik pastu bayar.. wat selamba jela..tapi kalau yang online ni, lagilah senang

cam aku plak, 2008 sorang, 2009 sorang
tahun ni? rehat dulu..hehe
oit, org dah kawin pun malulah nk beli mende tu....den topakso nyamar jadi mat-raggae & poi beli jauh2 kek tompek org tak konal den...klu pompuan yg jago kaunter tu malu weh....
 

laser

Newbie
Joined
Apr 2, 2010
Messages
2,031
Points
0
nak merancang senang je..

jangan bersama isteri waktu subur(ovulation)..kira la kitaran haid isteri tu..

search kat internet camna nak cek kitaran haid dan kira waktu subur..biasanya waktu subur ni antara hari ke-13 hingga 18 selepas darah haid mula keluar(bukan kira dari mula stop)..
 

KMZack

Newbie
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,918
Points
38
Cadangan yang Cun
Memenuhi kehendak soalan
Reputation Added
Technically This is what i'm looking for :)

Good answer
Gunakan teknik greyhat yg bernilai usd97 ni :p ;
- minta isteri buat appoinment utk check-up kesuburan di klinik kerajaan
- dah sampai & berurusan, maklumkan kpd misi/doktor ttg jumlah anak & hajat utk rancang keluarga kerana sebab2 tertentu, minta pendapat samada elok pakai IUD atau belon panjang tu
- nanti misi/doktor akan bagi belon panjang tu:">
- jimat alfulu$$$$ sebulan

nuff said, bachelors pls don't try this at home:p
 
Top