Ada tak service buat account adsense?

ackyroxz

freshman
Joined
Jul 24, 2009
Messages
54
Points
6
Salam. Saya nak tanya ada tak sesiapa yang menawarkan service untuk buat akaun adsense?

Kalau ada tolong pm saya untuk harga service anda..

ok, thanks.
 

chukai

Senior
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,706
Points
38
bro, cuba search dulu thread lain untuk topik ni. search function kat sebelah kiri.
 

Affuan

freshman
Joined
Apr 15, 2008
Messages
104
Points
16
Salam. Saya nak tanya ada tak sesiapa yang menawarkan service untuk buat akaun adsense?

Kalau ada tolong pm saya untuk harga service anda..

ok, thanks.
Baik buat sendiri. Senang macam makan kacang. :confused:
 

ackyroxz

freshman
Joined
Jul 24, 2009
Messages
54
Points
6
Bukannya ambil jalan mudah bro.. tapi dah jemu dapat reply reject dari google ni..
Geram punya pasal baik upah orang aje..
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
aku guna paidtoblog.com

takder masalah :D guna PLR article jer
 

Affuan

freshman
Joined
Apr 15, 2008
Messages
104
Points
16
Bukannya ambil jalan mudah bro.. tapi dah jemu dapat reply reject dari google ni..
Geram punya pasal baik upah orang aje..
x kisah la.. janji hepi. :d
pengalaman aku, ada beberapa jenis je application kena reject:

1. blog tak cukup minimum entri
2. blog tentang hiburan semata2
3. blog baru yang nampak sangat dibuat2 dan diguna semata2 untuk approve adsense
4. entri copy paste
5. ..sila sambung (huhu)

*er, ada ke orang wat servis gitu (upah apply akaun adsense)? x tau la plak. huhu.
 

Azizi

Senior
Joined
Jun 1, 2008
Messages
846
Points
18
Age
33
senang je sy buat akaun adsense sume approve....tapi tahun lepas la. Skrg 5 apply sume reject.
 

kirua88

freshman
Joined
Aug 16, 2009
Messages
363
Points
16
ak dl de wt service nie..tp manjang xapproved then kekangan masa ngn study..cube korang try wt lagi smpi berjaya..jgn putus asa..ak xda pn nk beli buku2 mane..belajar sendiri jer
 

duitbanyak123

freshman
Joined
Jan 30, 2010
Messages
40
Points
0
sng je buat account adsense nie..
buat sendri je..jagan bazirkan duit walaupoun 10 inggt..dh dpt bli nasi ayam 3 bungkus dh 2..haha

-----------------------------------------------------------------
klu nak jana pendapatan adsense lagi tinggi buat lah dengn cara blackhat. bli lah video ngn sya hanya 50 ringgit je..berminat..add ym saya >> [email protected] cepat tempat terhad je..
 

hady

freshman
Joined
Oct 22, 2009
Messages
219
Points
0
Salam. Saya nak tanya ada tak sesiapa yang menawarkan service untuk buat akaun adsense?

Kalau ada tolong pm saya untuk harga service anda..

ok, thanks.
Wsalam kalau bro berminat PM saya ... saya akan bantu percuma aja ..insyAllah boleh aprove tu....
 

kgdusun

freshman
Joined
Aug 26, 2009
Messages
53
Points
0
Cuba kau pegi kat thread (Cara Alternative Approve Akaun Google Adsense Dgn Pantas!) walaupun skrg ni lambat tapi approved. Aku guna alamat yg dah kena ben pun leh approved
 

maliq

freshman
Joined
Mar 7, 2008
Messages
425
Points
16
senang citer, bro pergi blog che det, dia takda iklan adsense lagi, pastu bro apply je pakai blog dia. senang citer. Jgn bagitahu che det la, senyap2 sudah:D
 
Top