Ada sesiapa yang berminat nak manage PTC?

Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,204
Likes
1
Points
38
Offline
#2
handle..?
erm..

pm me details..
so far, sy minat pakai sndiri je dulu..

tp nak gak tahu offer bro..
 
Joined
Apr 2, 2009
Messages
4,478
Likes
6
Points
38
Offline
#8
hoho, ramai nak tau ek, tak pasan lak aku, kebelakangan nih agak sibuk skit

nanti aku kongsi kat sini
 
Joined
Apr 2, 2009
Messages
4,478
Likes
6
Points
38
Offline
#10
Kepada mereka yang nak handle ptc sendiri, boleh lar kita bekerjasama,

buat masa sekarang nih maybe aku nak dalam 2 atau 3 orang (termasuk aku sendiri)

ianya menggunakan script aurora MRV3.

Saya dah ada site, cuma belom lancarkan lagi, tinggal nak edit itu ini sikit dan masukkan banner...

Tapi saya mmg tak berani nak letak $0.01 per click. mmg susah skit,

0.01 cent nih better guna bux atau gen 4 jer.

Konsep web saya:
Earning per click agak kedekut, tapi jualan advertising yg MURAH dan GENEROUS (banyak)

Jika advertising byk dan murah, advertiser lebih suka, dan akan menjadi lebih byk link2 ptc di dalamnyer.

Jika dah banyak, orang akan lebih suka. sebab nak dapat earning lebih senang.

Untuk permulaan nih saya sendiri akan CUBA letakkan sebanyak 100 link di dalam PTC saya untuk attract clickers.

Bila clickers dah ramai, advertiser pon akan muncul.

Bagi yang berminat nak handle ptc nih, boleh kita berkongsi ilmu dalam bagaimana nak handle PTC.

Juga terdapat modal bulanan yg di awal awal ini sangat kecil iaitu sebanyak $10 sahaja.

Then bila kita dah biasa sikit, kita akan buka network kita sendiri bermula dengan 2 orang rakan yang bakal join saya (maksudnyer mereka akan handle PTC lain, diorang punya sendiri tapi kita bertiga akan bekerjasama untuk membangunkan PTC2 kita.)

sebarang pertanyaan lagi boleh diajukan kat sini
 
Joined
Jun 2, 2009
Messages
138
Likes
0
Points
0
Age
29
Offline
#11
Wah, menarik... Tapi still blur(tak tau) cara pengurusan ptc.. Tapi kalau bab2 klik2 iklan ptc boleh la..ahaha
 
Joined
Apr 2, 2009
Messages
4,478
Likes
6
Points
38
Offline
#12
hhaha, mmg agak pening skit.. tapi waktu nih kalo nak belajar manage PTC, boleh saya tunjukkan.

dan kalo nak manage ptc sendiri, kita boleh tubuhkan satu network utk bekerjasama.
 
Joined
Jun 2, 2009
Messages
138
Likes
0
Points
0
Age
29
Offline
#13
Kalau macam tu, saya nak je..tapi kalau ptc ni tak perlu daftar ke ngan ssm? PTCkan perniagaan juga (pengiklanan)...hmm...aku budak bru blajar..blur2..XD
 

sicx

freshman
Joined
Apr 9, 2010
Messages
45
Likes
0
Points
0
Offline
#16
aku mmg dah ader plan nak buat site ptc sndiri. tp wat masa ni blum lg. still bz ngn projek. baru start posa ni. so pas raya atau end of this year baru wat site ptc pla. tapak[website] dah bli pn. cuma kosong lg. lgpn poket tgh kering skrg. huhuhu.
 
Top