Ada sesiapa yang ada masalah buka link T4W2F bro Zamri???

Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Likes
0
Points
0
Offline
#1
salam semua. hi. :D

urgent post ni.

sejak semalam (seingat aku), aku tak dapat nak buka link bro Zamri tu. aku ingat semalam je problem ni...

then, hari ni pun tak dapat gak. so, aku contact sorang IM kat WC ni, then aku dah dapat settle hal ni dengan sendiri.

masalah ni, mungkin aku sorang je. mungkin korang okay. tapi, mungkin juga ada yang macam aku - tak dapat buka link tu.

so, solutionnya...

mungkin, korang tak dapat buka link ni: http://thefourweekstofreedom.com/

so, just copy balik link tu, paste kat browser korang, then, ubah (dot) com tu kepada (dot) info.

ia akan menjadi link ni: http://thefourweekstofreedom.info/

done.

amacam? settle???

p/s: kalau korang nak beli produk ni via link affiliate siapa2, pastikan yang korang just tukar (dot) com tu kepada (dot) info sahaja. yang lain, jangan ubah. ulang... yang lain jangan ubah. then, amat perlu dipastikan, yang bila korang klik ke order form, tertera nama penuh agen affiliate yang korang nak beli dari linknya tu di bawah page. cek betul2... kalau tidak akan timbul masalah...

p/p/s: bro Zamri memang sediakan 2 domain untuk produk ni.

p/p/p/s: kalau bro Zamri nampak thread ni, apa2 yang salah makluman dalam thread ni, please guide me. please correct me if i'm wrong. i just really want to help our friends here... :)

ikhlas dari aku... hohoho... :D
 
Joined
Jun 28, 2006
Messages
1,130
Likes
2
Points
38
Offline
#2
salam semua. hi. :D

urgent post ni.

sejak semalam (seingat aku), aku tak dapat nak buka link bro Zamri tu. aku ingat semalam je problem ni...

then, hari ni pun tak dapat gak. so, aku contact sorang IM kat WC ni, then aku dah dapat settle hal ni dengan sendiri.

masalah ni, mungkin aku sorang je. mungkin korang okay. tapi, mungkin juga ada yang macam aku - tak dapat buka link tu.

so, solutionnya...

mungkin, korang tak dapat buka link ni: http://thefourweekstofreedom.com/

so, just copy balik link tu, paste kat browser korang, then, ubah (dot) com tu kepada (dot) info.

ia akan menjadi link ni: http://thefourweekstofreedom.info/

done.

amacam? settle???

p/s: kalau korang nak beli produk ni via link affiliate siapa2, pastikan yang korang just tukar (dot) com tu kepada (dot) info sahaja. yang lain, jangan ubah. ulang... yang lain jangan ubah. then, amat perlu dipastikan, yang bila korang klik ke order form, tertera nama penuh agen affiliate yang korang nak beli dari linknya tu di bawah page. cek betul2... kalau tidak akan timbul masalah...

p/p/s: bro Zamri memang sediakan 2 domain untuk produk ni.

p/p/p/s: kalau bro Zamri nampak thread ni, apa2 yang salah makluman dalam thread ni, please guide me. please correct me if i'm wrong. i just really want to help our friends here... :)

ikhlas dari aku... hohoho... :D
Aze @ Ajam... terima kasih kerana berikan maklumat ini.

Ya, saya memang sediakan dua domain untuk mengatasi
masalah ini. Untuk login ke members area pun saya sediakan
laman web login alternatif.

Terima kasih! :)

Zamri
 
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Likes
0
Points
0
Offline
#3
you're most welcome... :D

atas sebab tanggungjawab, saya buka thread ni. mungkin bab ni saja, ramai agen affiliate 'hilang' sesuatu... :D

p/s: saya baru perasan ni... tapi, tak sempat nak ubah promosi2 saya tu kepada link (dot) info... huhuhu... :D
 
Top