Ada sesiapa guna Norabots?

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
Salam semua,

Ada tak sape2 kat sini yang guna autoresponder norabots?

Harap dapat berkongsi pengalaman + review tentang norabots kat sini :)

Thanks,
Hamirul :)
 

fathaz

Newbie
Joined
Oct 4, 2008
Messages
925
Points
16
Age
37
klu Gmail saya dapat trus ke inbox klu xsilap

p/s: dapat email dari RK gna norabots hehe
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
Chibobski84: Yup, saya baru plan nak try norabots . hehe :)

Wanmus: Nak tahu dari segi overall, ok ke tak :D support dia ok? :)
 

trg7ija

Senior
Joined
Sep 26, 2007
Messages
1,844
Points
38
dia leh cloak link tak? mcm aweber tu, boleh cloak link, so boleh track sales semua datang dari mane...
 

wanmus

Senior
Joined
Oct 2, 2007
Messages
1,800
Points
38
Age
38
ok cmni..delivery rate memang slow skit berbanding getresponse atau aweber..tapi tetap laju berbanding guna autores. dari segi cloak link, memang ada..fungsi tu namanya tracker. Boleh track sales. Kalau nak tahu lebih lanjut, klik banner norabot kat bawah ni
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
Chibobski84: Dah beli ke? fuhh... hang nie memang pantas bertindak, siap promote lagi.. hehe :D

Wanmus: Thanks for the info, getresponse & aweber memang popular dan digunakan oleh kebanyakan otai2 IM... tapi untuk permulaan, guna norabots pun rasanya dah ok... lagipun harga norabots agak berpatutan, masih dalam budget lagi hehe :)

Kasimo: Sebelum nie kasimo guna autoresponder aper ek? :)
 

Kasimo Aloi

Newbie
Joined
Feb 7, 2007
Messages
5,347
Points
38
aku guna getresponse....

yang feature baru ni aku tak faham sangat..

banyak fungsi tak jumpa lagi...

hehheh
 
Top