Ada sesiapa amek kos Administrative Science & Policy Study tak?

Joined
Mar 5, 2019
Messages
5
Likes
0
Points
1
Age
28
Offline
#21
oke la senang la juga dari aplikasi lain. janji enjoy jeala nk guna aplikasi tu
Terpengaruh satu hal. Yang oke tu bila susah scammer nak tipu kita kat sana. Kat mudah.com dulu berlambak2 scammer msg sye kate nk beli tp guna trick terbank in duit lebih. haram betul
 
Joined
Mar 5, 2019
Messages
4
Likes
0
Points
1
Age
26
Offline
#22
oke la senang la juga dari aplikasi lain. janji enjoy jeala nk guna aplikasi tu
senang juga utk pembeli sbnarnya. Mcm sye jual brg x tahu nk letak nama betul sgt. Cust saya kate guna feature baru yg boleh search barang melalui gambar je. la senang ghupenye +Haha+
 
Joined
Mar 4, 2019
Messages
4
Likes
0
Points
1
Age
27
Offline
#23
masa first time dulu saya cuba jual barang saya kat sana. takdelah put high expectation kan sbb baru lagi. but sy salah sebab kejap je saya post dah ada orang cari and nak beli. lepas dari tu mmg kalau nak jual apa apa saya jual kat situ je.
mcm kes sy juga la ni. Saya memang jenis tak reti jual mahal, letak kat carousell tu sb nak bg org peluang nego je pun. Asal dedua pihak dpt untung.
 
Top