Ada sesapa pernah dengar pasal ranggi technologi tak?

Joined
Sep 26, 2008
Messages
910
Likes
2
Points
18
Offline
#1
Salamz semua..Ada sapa-sapa pernah dengar pasal ranggi technology tak?Bayar RM 50 dan kita akan dapat satu blog (blogspot je pun..) dengan sistem tarik duit yang dah dipasang pada blog ni.Pihak Ranggi Technology yang akan pasangkan sistem ni kat blog kita lepas kita bayar RM 50 tu.

So..Soalannya..Ada ke sistem camni kat internet?Mana la tahu saya terlepas pandang ke.Nak tengok blog dia klik kat sini

Mengikut blog ni,sesiapa yang melawat blog yang dah dipasang sistem tarik duit ni,duit akan terus masuk ke dalam akaun dia.Betul ke tidak ye..:D Ada sapa-sapa pernah cuba tak?
 
Last edited:
Joined
May 20, 2008
Messages
3,186
Likes
3
Points
38
Offline
#3
1) Benda nie dah ada...

2) benda nie nape dalam thread motivasi lak...

3) benda nie mungkinkah foundernya user yang menggunakan id mamat penang?

aku bosan gak la bila benda2 camni dok berulang2...
 
Joined
Sep 26, 2008
Messages
910
Likes
2
Points
18
Offline
#4
Bro razif..Saya takde kena mengena dengan mamat penang bro.Maaf salah parking kawan-kawan sume..Thanks lead saya ke thread tu raz..:D
 
Joined
Sep 26, 2008
Messages
910
Likes
2
Points
18
Offline
#5
Baru saya kenal mamat penang tu sapa :D Maaf ni first thread yang saya bukak bro razif,tersilap parking lak.Adus..Jangan marah ye :)
 
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,600
Likes
0
Points
36
Offline
#8
Ape la yg dikecohkan sangat nie, mamat penang la, ranggi technology la, tarik duit la... Toksah la kite mudah sangat ikut menda2 merapu yg tak tau hujung pangkal nie..!

TQ...
 
Joined
Sep 26, 2008
Messages
910
Likes
2
Points
18
Offline
#9
Dah laa..kita stop cite pasal ni k..dah ada thread bincang pasal ni (refer kat link raz bagi)..Dah terang lagi bersuluh yg benda ni scam..sebab saya yang bukak thread ni,so dengan rasminya thread ni ditutup..Cheewah..mengalahkan mod lak saya ni..:D
 
Top