Ada sesapa buat online coaching?

Amer

freshman
Joined
Feb 17, 2009
Messages
27
Likes
0
Points
1
Offline
#1
Tengah cari sifu ebay yang boleh buat online coaching untuk total newbie..ada ke?
 
Joined
May 5, 2009
Messages
431
Likes
0
Points
0
Offline
#2
Tengah cari sifu ebay yang boleh buat online coaching untuk total newbie..ada ke?
aku cadangkan beli ebook..lebih murah kalo nak banding coaching..jimat masa jgk..kemudian join group tertutup dorang..kat sn ko boleh tya apa je yg tak paham..

kalo nak lg jimat..bc je thread eBay kat WC nie..huhuhu
 
Joined
Jul 9, 2011
Messages
86
Likes
0
Points
0
Offline
#3
Yeah! Saya pun totally newbie, tak tahu apa satu pasal eBay, baru je beli ebook Rempit eBay V2 saudara Saifulnizam. Tak berapa nak faham sebab advanced jugak ebook tu hehe
 

rouke

freshman
Joined
Jan 17, 2010
Messages
693
Likes
0
Points
16
Offline
#5
sifu Noorizam Shah ade buat seminar bay + artsnow..boleh tgk dkat sertaiseminar.com..kalau nk personal coaching pon ade die buat..tp rm800 camtu harga die..
 
Top