Ada sape-sape pakai Xpax tak?

Joined
May 23, 2013
Messages
26
Likes
1
Points
3
Offline
#2
Kawe rasa okay sgt dengan ada package2 baru skrg ia memudahkan lagi kelajuan internet kawe bila kawe memerlukannya.
Kawe suka sebab kalo tak guna internet yg diberikan tu kawe boleh carry forward je.
emm
 
Joined
Feb 7, 2012
Messages
89
Likes
6
Points
8
Offline
#4
Xpax bagus lah ade mcm-macam sebab dulu aku pakai Digi internet ade tapi dpeneds line.
Maybe Xpax okay kot sebaba yelah Celcom jer line yg okay . Eh tah laa . Aku pakai celcom hehe
Oh yeke? Awk guna yang mana eh ?Sebab saya tgk ada package2 kat sini. Saya nak ambil yang bayar sebulan hanya RM38 dapat 4GB. Ada package yg seminggu RM8 1GB tapi saya nak yg bayar sebulan senang hehe.
Awak guna yang mana??
 
Joined
May 23, 2013
Messages
26
Likes
1
Points
3
Offline
#5
Xpax bagus lah ade mcm-macam sebab dulu aku pakai Digi internet ade tapi dpeneds line.
Maybe Xpax okay kot sebaba yelah Celcom jer line yg okay . Eh tah laa . Aku pakai celcom hehe
Mesti mung pakai Xpax sebab ada burung hantu kan? mung nak waze tanpa caj interent kan?haha.
Iyup best sbb ada unlimited call, carry forward internet sumer lah .kan kan kan
 

vivivi

freshman
Joined
Feb 9, 2012
Messages
21
Likes
2
Points
3
Offline
#7
carry forward limit berapa baru blh carry porwerd ke next month eh? TQ
 
Joined
May 23, 2013
Messages
26
Likes
1
Points
3
Offline
#8
Beli magic sim baru blh dapat burung hantu lah kan?
banyak nyer weh interent yang dia bagi .
Iyep , you purcahse mana2 package baru boleh dapat burung hantu yg ada high speed interent tu hehe.
Contoh mcm i ambil yg bayar sebulan tu hanya rm38 4GB kikiki. so dpt la enjoy burung hantu kikiki.
 
Joined
Feb 7, 2012
Messages
89
Likes
6
Points
8
Offline
#9
carry forward limit berapa baru blh carry porwerd ke next month eh? TQ
Kalo yang sebulan punya ada size X & L . mcm diorang discuss ini tentang size X Rm38 4gb . Kalo sebulan Rm38 4GB maximum carry frwrd intenet 1GB . kalo size L maximum 1.5GB :)
tapi dalam ni semua ada dapat yg unlimited call & burung hantu .
 

vivivi

freshman
Joined
Feb 9, 2012
Messages
21
Likes
2
Points
3
Offline
#11
Oohhh kiranya aku kener ambil mana2 package mcm kau ckp tu tapi minum 1GB size x iaitu sebulan punyew ken?
baru ada dapat benefits sumer tu en?
ha okk faham2
 
Joined
Feb 7, 2012
Messages
89
Likes
6
Points
8
Offline
#12
Tapi mmg bagus pun ada dpt interent burung hantu. Okay la ada interent burung hantu tu senang i nak buat kerja Grafik i .
Thanks !! lepas ni tak payah la i toup2 maxis lagi . kejap jer habis lol !
waw awak ambil yang sebulan size X kan ? hanya RM38 dapat 4GB kan?
yup dapat burung hantu .semua orang kejar burung hantu tu senang . hehe .
saya pun dah tukar semalam amek package sebulan jer . senang sikit tak payah risau interent tak cukup ke apae.
Ada carry forward tenet, unlimited call, free younder music, waze tanpa caj interent !
 
Joined
May 23, 2013
Messages
26
Likes
1
Points
3
Offline
#13
Oohhh kiranya aku kener ambil mana2 package mcm kau ckp tu tapi minum 1GB size x iaitu sebulan punyew ken?
baru ada dapat benefits sumer tu en?
ha okk faham2
Iyup bruh , kau kena amek mana2 package . tapi kalo package yg weekly RM8 1GB tak dapat la burung hantu kayh . haha.
Tapi aku recommend kau amek jer yg sebulan . senang puas hati .
 
Joined
May 23, 2013
Messages
26
Likes
1
Points
3
Offline
#16
aku pakai maxis toup rm5 dapat gak 500MB .
Tak payah bayar tiap2 bulan .
RM5 hanya 500MB jer cukup ke tu?
kalau Xpax Rm8 1GB we olls dapat kayh +Gedik+
Sebenarnya ikot kemampuan masing2 lah .
Bagi mereka yang mahukan interent laju & banyak bagus utk ambil ni .
Tapi kalao awak nak pakai telco M tak ngapa.
Xpax ada unlimited call, burung hantu, caryy forwed tenet x gunew. hehe
 
Joined
Feb 7, 2012
Messages
89
Likes
6
Points
8
Offline
#17
Maxis mahal ! aku pakai kejap jer dia mcg cakap ineternet aku dah habis kuota . penipu doh
Uish yeke telco M camtu ??
hmm aku dah tukar Xpax memang kuota mencukupi .
Better kau tukar cepat kalo tak membazie jer duit kau perabih duit tpup2.
Kalau kau pakai xpax ni bagusnya interent kau dapat carry forward lak tu :)
 
Top