Ada Pernigaan Offline?Kenapa Tak Aktifkan Kedai Anda Lagi?ish2..Ruginya......

Joined
Aug 28, 2012
Messages
102
Likes
0
Points
16
Offline
#1
Salam warga Wangcyber...

Siapa Ada perniagaan Offline?anda jual apa?

Fabrik?
Makanan?
Workshop?
Dan lain-lain lagi?
Apa dia?
macam-macam kan jenis perniagaan di Malaysia nie..terlalu banyak untuk disenaraikan..

Jika saya sebagai pelanggan anda apa yang akan anda bagi pada saya untuk menghargai saya sebagai pelanggan anda?jika anda ada sebuah restoran dan cara untuk anda hargai pelanggan anda mestilah dengan menghidangkan makan yang sedap dan sebab itulah membuatkan saya rasa hendak datang ke restoran anda lagi kan?selain dari itu apa dia?

jawapan anda ialah=tak tahu

ye..tak tahu..anda sebenarnya tak tahu nak hargai pelanggan anda dan bagaimana nak hargainya...
kami di Mykad Smart Shopper memberi peluang kepada usahawan di luar sana yang mempunyai perniagaan offline untuk belajar menghargai pelanggan anda dan secara tak langsung mewujudkan loyalty customer kepada perniagaan anda sendiri...

Apakah Manfaatnya Kepada Pemilik Perniagaan?

-Penjimatan kos promosi dan pengiklanan
Biarkan kami yg sebarkan maklumat tentang produk/perkhidmatan anda

-potensi yg amat besar
setiap pemilik Mykad ialah Bakal pelanggan anda

-Promosikan Jenama anda
pelanggan dalam program ini akan mengenali anda

-Program mudah
kami yg menguruskan program ini untuk anda

Dan yang penting ia free untuk perniagaan anda...

Amacam best tak?lumrah manusia sukakan benda yang percuma..jadi ambillah peluang ini selagi ia masih ada..
Jika anda ingin tahu lebih lanjut boleh direct contact saya di 0136340148 untuk maklumat lanjut atau komen je kat sini ok..:)
 
Top