Ada pemain adsense tak kat sini?

Joined
Sep 18, 2014
Messages
77
Likes
7
Points
8
Offline
#11
Baru approved. Sbb pakai youtube monetization. Tapi berbanding dgn blog, aku x brp pandai sgt youtube monetization ni.

Sesapa yg power youtube monetization, mohon sedekah ilmu yg power. Elok dpt first pip nnti aku belanja korg pulak--
 
Last edited:

Tokey

administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
522
Likes
95
Points
28
Offline
#12
Baru approved. Sbb pakai youtube monetization. Tapi berbanding dgn blog, aku x brp pandai sgt youtube monetization ni.

Sesapa yg power youtube monetization, mohon sedekah ilmu yg power. Elok dpt first pip nnti aku belanja korg pulak--
Pakai youtube mcm leceh je..klu x silap kena selalu upload/reupload video kat youtube..
 
Joined
May 25, 2009
Messages
411
Likes
0
Points
16
Age
32
Offline
#13
Pakai youtube mcm leceh je..klu x silap kena selalu upload/reupload video kat youtube..
pakai youtube senang nak approve.. just upload 4-5 video nnti akan dapat nofication offer utk monetize pastu tekan accept je lah.. hehe :-D
 

Tokey

administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
522
Likes
95
Points
28
Offline
#14
pakai youtube senang nak approve.. just upload 4-5 video nnti akan dapat nofication offer utk monetize pastu tekan accept je lah.. hehe :-D
rajin x rajin je la nk upload video tu..upload sikit risau x byk earning dpt..
 
Top