Ada pemain adsense tak kat sini?

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
524
Points
28
Salam..ade pemain adsense tak kat sini..

Dah PIP ke lum.. +Bersinar2++Bersinar2+
 

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
524
Points
28
Alhamdulillah +Bersinar2+

pip.PNG
 

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
524
Points
28

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
524
Points
28

shafrizal

junior
Joined
Sep 18, 2014
Messages
82
Points
8
Baru approved. Sbb pakai youtube monetization. Tapi berbanding dgn blog, aku x brp pandai sgt youtube monetization ni.

Sesapa yg power youtube monetization, mohon sedekah ilmu yg power. Elok dpt first pip nnti aku belanja korg pulak--
 
Last edited:

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
524
Points
28
Baru approved. Sbb pakai youtube monetization. Tapi berbanding dgn blog, aku x brp pandai sgt youtube monetization ni.

Sesapa yg power youtube monetization, mohon sedekah ilmu yg power. Elok dpt first pip nnti aku belanja korg pulak--
Pakai youtube mcm leceh je..klu x silap kena selalu upload/reupload video kat youtube..
 

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
524
Points
28
pakai youtube senang nak approve.. just upload 4-5 video nnti akan dapat nofication offer utk monetize pastu tekan accept je lah.. hehe :-D
rajin x rajin je la nk upload video tu..upload sikit risau x byk earning dpt..
 

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
524
Points
28

Hasrul Syifa

junior
Joined
Jul 26, 2010
Messages
81
Points
8
dlu tip top..lepas kena malapertaka..terus rasa down hahahaha..gudluck pada yg success
 

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
524
Points
28
Top