Ada pasang niat nak buat duit dengan Facebook? Meh jenguk sini dulu

Joined
Sep 3, 2010
Messages
223
Likes
1
Points
18
Offline
#1
Salam usahawan beriman sekalian..

Ada lagi tak sape-sape yang berminat nak dapatkan Kitab Asas Pemasaran FB nih?

Panduan ni khas untuk anda yang serius nak tahu cara betul untuk promote produk di FB.

Kalau sebelum ni anda penah kena marah dengan admin group sebab suka sangat post iklan, atau dah biasa kena 'unfriend' sebab selalu sangat dok update status promote produk, tak pun jadi muka tetap tepek iklan di group iklan tapi langsung tak dapat hasil kecuali letih..apa kata kalau saya ajak anda untuk lapangkan minda dan try plak belek-belek 15 tips power yang tertulis dalam kitab ni? Boleh?

Kalau betul boleh..dan anda pun ada tergerak hati nak join sekali jemaah yang dah dapatkan panduan ni, macam biasa, reply thread ni "saya nak!".

InsyaAllah, nanti saya akan PM sorang-sorang.

Terima kasih :)
 
Top