Ada Orang Aktif Lagi Ke Kat WangCyber Ni?

Joined
Sep 27, 2009
Messages
1,962
Likes
1
Points
38
Offline
#1
Dah lama tak masuk forum ni..Dulu otai-otai ramai dalam ni.. masih aktif lagi ke korang?
 
Joined
Jun 23, 2016
Messages
31
Likes
6
Points
8
Age
26
Offline
#2
mcm dh xramai otai2 yg online. mungkin sbb semua dh maju n berjaya serta busy dgn career
 
Joined
Sep 7, 2015
Messages
188
Likes
37
Points
28
Age
32
Offline
#3
Otai dan tak main forum dah..semua sibuk dah sekarang..tambah lagi ada fb..diorang dah banyak gune fb untuk engage audience..
 
Joined
Nov 4, 2017
Messages
21
Likes
0
Points
1
Offline
#4
sekarang banyak yg share info kt wall fb dorang sndri. public figure kt fb dah tumbuh macam cendawan dah. masing-masing nak tambah follower n engage audience kt sne.
 
Joined
Sep 3, 2010
Messages
219
Likes
1
Points
18
Offline
#5
semua dah bawak haluan masing-masing kut..nampak macam tak banyak dah perkongsian hot ilmu IM macam dulu-dulu +Menyoal+
 
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,360
Likes
7
Points
38
Age
32
Offline
#6
skarang banyak platform macam fb, instagram, telegram..
forum dah semakin dipinggirkan..
 
Top