Ada berani lawan? Markah paling tinggi 72.34

Joined
Jan 29, 2011
Messages
864
Likes
0
Points
0
Offline
#1
As'kum,

Dalam tengah boring menyiapkan projek baru, tetiba saya diganggu dengan satu email dari kawan untuk mencabar saya. Sebagai anak jantan yang gagah perkasa, maka saya menyahut cabaran beliau dan saya habiskan 3 jam untuk benda alah ini!

Games ni memang seronok dan ketagih gak ar...
Just klik link kat bawah nie....

http://flightsimx.archive.amnesia.com.au/

Markah saya 71.34....

Mai la lawan dan letak markah hang pa semua kat sini kalau ada beran... :D



PS: btw boleh create league atau liga so boleh la buat macam Liga Super Malaysia...haha
 
Joined
Sep 27, 2009
Messages
1,962
Likes
1
Points
38
Offline
#3
As'kum,

Dalam tengah boring menyiapkan projek baru, tetiba saya diganggu dengan satu email dari kawan untuk mencabar saya. Sebagai anak jantan yang gagah perkasa, maka saya menyahut cabaran beliau dan saya habiskan 3 jam untuk benda alah ini!

Games ni memang seronok dan ketagih gak ar...
Just klik link kat bawah nie....

http://flightsimx.archive.amnesia.com.au/

Markah saya 71.34....

Mai la lawan dan letak markah hang pa semua kat sini kalau ada beran... :D


PS: btw boleh create league atau liga so boleh la buat macam Liga Super Malaysia...haha
berapa minit tadi main..dapt 47.079m..nanti aku buat lagi..hehe
 
Joined
Jan 29, 2011
Messages
864
Likes
0
Points
0
Offline
#4
aku layan 3 jam sebab nak pecah record...
tapi yg 72m tu settle dalam beberapa saat je (cover line...)

itu baru main sambil lewa, belum serious lagi ni =)) hehe
 
Last edited:
Joined
Oct 30, 2008
Messages
1,988
Likes
3
Points
38
Offline
#7


nie sya punya... selepas berkali-kali try dalam 15minit....hahaha..:D
 
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,694
Likes
3
Points
38
Offline
#14
pressure weh!

[video=youtube;zURqjKYSvW0]http://www.youtube.com/watch?v=zURqjKYSvW0[/video]
 
Top