Ada Apa Dengan Fuhyoofm New Year Ini??

wanmus

Senior
Joined
Oct 2, 2007
Messages
1,800
Points
38
Age
36
Kali ini, fuhyoofm bergerak maju lagi setapak ke hadapan iaitu memperkenalkan para blogger dan im ke dunia radio..Apa programnya??

Program terdekat ialah sesi sambutan tahun baru 2010 nanti oleh Dj, blogger dan im johor bersama pendengar fuhyoofm. Antara blogger yang akan hadir ialah:

  1. Saya sendiri wanmus (owner jomhosting.net, seorang blogger, dan im)
  2. Smartzul (blogger dan im terkenal)
  3. Rohaizad (blogger)
  4. Zamrin (im di Malaysia dan US)
  5. Hisam (im niche insuran)
  6. Nuaeman (blogger)
  7. Hirman (blogger under radar)
  8. Cyza (phd student dan blogger)
  9. Shaffik (blogger)

Tarikh: 31 Disember 2009 (Khamis)
Waktu: Bermula jam 8.30 malam hingga menjelang tahun baru 2010

Kami akan bersiaran langsung di radio Internet FuhyooFM dengan berkongsi pelbagai tips, rahsia dan cerita kami untuk semua pendengar fuhyoofm sepanjang waktu tersebut. Anda juga boleh berinteraksi dengan kami dengan menghantarkan sebarang ucapan, aduan, cadangan atau perkongsian tips di ruangan chat pada page fuhyoofm.com tersebut.

---------------​

Nantikan juga rancangan Dunia IE (Internet Entrepreneur)

-Perkongsian blogger dan im di radio..

---------------​

Macamana nak dengarkan radio fuhyoofm ini? ada 2 cara iaitu:
1- Anda boleh mendengar terus dengan melayari http://www.fuhyoofm.com
2- Anda boleh memasang plugin toolbar pada bowser mozilla firefox anda. maklumat lanjut di Download toolbar fuhyoofm

---------------​

Selain sambutan tahun baru, fuhyoofm juga mengadakan satu pertandingan review untuk semua. Anda boleh menghantar seberapa banyak review mengenai fuhyoofm ini. Hadiah cash:
Tempat pertama: RM150.00
Tempat kedua: RM100.00
Tempat ketiga: RM50.00


berminat nak sertai pertandingan dan ketahui maklumat lanjut? Dapatkan maklumat lanjut di blog saya iaitu di Sambutan Tahun Baru di Fuhyoofm Bersama Para Blogger dan IM Terkenal Tanah Air
 
Last edited:

Lamanutama

freshman
Joined
Dec 5, 2009
Messages
682
Points
16
Kali ini, fuhyoofm bergerak maju lagi setapak ke hadapan iaitu memperkenalkan para blogger dan im ke dunia radio..Apa programnya??

Program terdekat ialah sesi sambutan tahun baru 2010 nanti oleh Dj, blogger dan im johor bersama pendengar fuhyoofm. Antara blogger yang akan hadir ialah:

  1. Saya sendiri wanmus (owner jomhosting.net, seorang blogger, dan im)
  2. Smartzul (blogger dan im terkenal)
  3. Rohaizad (pro blogger terkenal)
  4. Zamrin (im terkenal di Malaysia dan US)
  5. Hisam (im niche insuran)
  6. Nuaeman (pro blogger)
  7. Hirman (pro blogger under radar)
  8. Cyza (phd student dan blogger)
  9. Shaffik (pro blogger)

Tarikh: 31 Disember 2009 (Khamis)
Waktu: Bermula jam 8.30 malam hingga menjelang tahun baru 2010

Kami akan bersiaran langsung di radio Internet FuhyooFM dengan berkongsi pelbagai tips, rahsia dan cerita kami untuk semua pendengar fuhyoofm sepanjang waktu tersebut. Anda juga boleh berinteraksi dengan kami dengan menghantarkan sebarang ucapan, aduan, cadangan atau perkongsian tips di ruangan chat pada page fuhyoofm.com tersebut.

---------------​

Nantikan juga rancangan Dunia IE (Internet Entrepreneur)

-Perkongsian blogger dan im di radio..

---------------​

Macamana nak dengarkan radio fuhyoofm ini? ada 2 cara iaitu:
1- Anda boleh mendengar terus dengan melayari http://www.fuhyoofm.com
2- Anda boleh memasang plugin toolbar pada bowser mozilla firefox anda. maklumat lanjut di Download toolbar fuhyoofm

---------------​

Selain sambutan tahun baru, fuhyoofm juga mengadakan satu pertandingan review untuk semua. Anda boleh menghantar seberapa banyak review mengenai fuhyoofm ini. Hadiah cash:
Tempat pertama: RM150.00
Tempat kedua: RM100.00
Tempat ketiga: RM50.00


berminat nak sertai pertandingan dan ketahui maklumat lanjut? Dapatkan maklumat lanjut di blog saya iaitu di Sambutan Tahun Baru di Fuhyoofm Bersama Para Blogger dan IM Terkenal Tanah Air
Wahh Gempak Ni!!! Tak Sabor nak tunggu masa :)
 

rahmanbasri

Senior
Joined
Jul 4, 2009
Messages
2,967
Points
0
Tahniah diucapkan kepada krew fuhyoo fm
 

smartusaha

Active
Joined
Dec 8, 2005
Messages
3,878
Points
48
Inilah satu program yang julung-julung kalinya di adakan seantero tahah air dan dijangkakan mendapat perhatian ramai blogger, IM part time dan fulltime tanah air...

Asyik baca je pasal mereka, apa kata kali ini dengarkan mereka semua ini LIVE...di udara...

FUHYOOOOOOOOOOO
Bukan di udara, tapi di INTERNET. :p

Layari http://www.fuhyoofm.com untuk siaran langsung tersebut.

Semoga program dan usaha ini memberikan impak yang positif dan membantu industri Blogging & Internet Marketing di Malaysia.

Walaupun kebanyakan DJ di atas dari JB, namun tidak bermakna ia hanya untuk kami sahaja. Malah pihak Radio ini yang menentukan segalanya. Kami hanya 'DJ bebas' sahaja. Pihak FuhyooFM telah merancang banyak perkara untuk memberi manfaat kepada industri yang sedang kita lakukan ini.

Sebarang cadangan, bolehlah hubungi pihak FuhyooFM.com.

Selamat mendengar nanti.

http://www.fuhyoofm.com
 

Lamanutama

freshman
Joined
Dec 5, 2009
Messages
682
Points
16
yang bestnya install sekali toolbar player tu bro sebab kalau loading direct dari web nanti slow skit..tapi kalau pakai toolbar tu loading laju skit..
tool bar carik mana? takde jumpe pon..
 

Tengku Faris

Newbie
Joined
Oct 8, 2009
Messages
2,796
Points
36
Bro WanMus..Bleh bgi no fOn x?Tlong bgi kat PM sy..
Sy pOn anak Jati Trganu nihh..Tringin plak nk contact2 ngan bro ble tgOk blog bro tdi..
 

shuth

Senior
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,936
Points
48
Tahniah kepada pihak fuhyoo.fm dan semua IM & blogger yang terlibat..
semoga ianya akan dapat meningkatkan lagi kesedaran masyarakat berkenaan dunia IM & blogging..

Tahniah!.. :)
 

wanmus

Senior
Joined
Oct 2, 2007
Messages
1,800
Points
38
Age
36
Fuhyoofm merupakan radio internet pertama yang berunsurkan pendidikan..ianya hanya boleh didengar di internet. Unsur pendidikan tidak hanya pada lingkungan ilmu di sekolah, malah ianya merangkumi semua cabang ilmu termasuklah ilmu perniagaan internet dan blogging.

Usaha ini sebenarnya untuk mengelakkan remaja lepasan sekolah atau orang yang baru nak berjinak terjebak dengan skim cepat kaya yang gerenti ramai nak sertai dan daripada membeli produk atau servis yang merugikan mereka sahaja.
 

smartusaha

Active
Joined
Dec 8, 2005
Messages
3,878
Points
48
Nanti Shaffik ke Udara malam ni...tak payah sesak countdown kat luar...Jom layan Fuhyoofm.com sahaja..
Kalau mahu dengar suara macho Shaffik, boleh dengar di sini:

http://blog.smartusaha.com/fuhyoofm-com-31122009/

Maaf letak link saya. Sebab video audio tu saya letak di FB. Jadi tidak semua orang ada di FB saya.

Jangan lupa pada malam ini. Kalau ada apa-apa ucapan, kata-kata dan pandangan yang berkaitan dengan azam tahun baru atau perniagaan internet, boleh hubungi mana-mana "DJ" yang anda mahu.
 
Top