[-- Action Switch --] suis ajaib menghapus procrastination dalam kurang 30 saat.

Status
Not open for further replies.

faezil

Senior
Joined
Oct 2, 2007
Messages
7,057
Points
38
bro matieu.. tak dapat transfer duit ke mebeng..

keluar error

Status: Unsuccessful - Account is not authorised. Reject code: [0076]
 

mumtahanah

Senior
Joined
Sep 12, 2008
Messages
678
Points
18
tak leh transfer duit la..kuar error

"Status: Unsuccessful - Account is not authorised. Reject code: [0076]"
 

yoji

Senior
Joined
Oct 30, 2008
Messages
2,004
Points
38
Error yang sama bro... kalau bayar ikut paypal brape ya

Status: Unsuccessful - Account is not authorised. Reject code: [0076]
 

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
Boleh terima CIMB atau paypal x bro?
 

faezil

Senior
Joined
Oct 2, 2007
Messages
7,057
Points
38
Boleh terima CIMB atau paypal x bro?
boleh.... dia ada tulis tu butiran utk CIMB dan paypal

agaknya akaun mebeng TT kena block kot sbb duit masuk mencurah2. mebeng ni pun satu, pantang tengok duit banyak masuk terus nak syak curiga was was.
 

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
Kalau paypal berapa ye? $3 ke?
 

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
rujuk posting pertama.. ada dinyatakan berapa dollar
Bro dah habis baca sume post ke? Itu harga asal. TT ada buat special offer sampai 11.59 pm hari ini
 

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
Matiue takde ek?

Ape kate transfer ke akaun meybeng aku dulu ok tak? :))

Apa daa Matt, orang nak beli ko takde akan membantutkan perasaan membeli. Apa kate ko hire aku jd virtual assistant. hahaha
 

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
Matiue takde ek?

Ape kate transfer ke akaun meybeng aku dulu ok tak? :))

Apa daa Matt, orang nak beli ko takde akan membantutkan perasaan membeli. Apa kate ko hire aku jd virtual assistant. hahaha
Brape juta ko caj jadi VA ni mutt?
 

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
special offer dia 50%.. maknanya....
Rate setiap orang lain2 bro.....so better aku tunggu TT sendiri clarify daripada org lain :D (saje procrastinate)

@mutt: ohh aku bagi inspira nak? :))
 

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38

Faiz Shafie

Senior
Joined
Jun 12, 2009
Messages
4,352
Points
0
betul2 masyuk ni..meyben dah block tu..ingat nak oder sebijik ni..
 

matieu

Newbie
Joined
Feb 1, 2006
Messages
448
Points
18
sori2 kawan2 tt ada di sini

maybank dh terblok akaun aku sbb sepatutnya hari ni pegawai kerajaan dapat gaji berebut2 nak kuarkan duit, aku nyer akaun lak tetiba org berebut2 nk masuk duit hmmmm

kepada kawan2 yg x sempat bank in duit sbb masalah tecnical drp maybank saya minta maaf banyak2 ye.

dan sebagai penyelesaian kepada rakan2 yg nk masuk duit melalui maybank bolehlah dimasukkan ke maybank bro mutt dulu. thanks bro mutt :)


kepada encik kaiba, yup paypal bayaran 3usd :)

thanks kerana bersabar...

ni first time aku jual ebook... tak sangka pulak last minit maybank buat kejutan huhu


- Matieu 'Magic'

p.s. kepada para pembeli yg dh dapat ebook, feedback anda diperlukan :D
p.p.s. saya mengamalkan 100% transparent so sila la review sejujur mengikut perasaan dan secara berhemah anda ok
 
Status
Not open for further replies.
Top