Action Figure Hottoy Classic Predator - MMS 162

mnf

Newbie
Joined
Dec 19, 2008
Messages
269
Points
16
Salam kepada semua warga WC. Hari ni saya nak letgo hobby item kesayangan saya. Kepada yang berminat boleh offer saya harga yang berpatutan. Semua maklumat item saya seperti di bawah.

Produk: MMS 162 HotToy Classic Predator dan semua aksesori lengkap dengan orginal packging box

Condition Barang: 99% perfect. Item ni BIB (Back in Box). Sebelum ni saya letak dalam showcase hobi saya. Semestinya untuk cuci mata bukan untuk main macam patung baby alive.:D

Cara transksi: Boleh COD sekitar Sungai Petani atau poslaju. Cas poslaju dalam rm25. Kotak agak besar.

Tujuan dijual: Isteri saya tak suka figure ni..Die cakap cantik tapi buruk:-O

Sesiapa yang berminat boleh hubungi saya.

Harga tu boleh nego lagi

Pictures:

pre-mudah-3.jpg


email me: [email protected]
sms/call: 0 1 9 5 5 5 4 6 4 6
 

mnf

Newbie
Joined
Dec 19, 2008
Messages
269
Points
16
xde org minat action figure kat sini?:(
 

abgsabah

freshman
Joined
Jun 27, 2007
Messages
725
Points
16
try la kt mudah, mesti ada fan nyer tersendiri..
 
Top